Вночі росіянни завдали ударів по Миколаєву / фото Миколаївська ОДА

З-під завалів зруйнованого цієї ночі окупантами будинку у Миколаєві рятувальники дістали 11-річного хлопчика.

Про це у своєму Telegram повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Вночі місто Миколаїв зазнало масованого обстрілу ракетами типу с-300. Є влучання у п'ятиповерхівку. З-під завалів дістали 11-річного хлопчика. Дитина 6 годин провела під завалами. Зараз йому надається меддопомога. Тривають пошуки ще 7 осіб", - повідомив він.

Відео дня

Кім також наголосив, що загалом по місту було випущено 8 ракет С-300.

Хлопчик 6 годин пролежав під завалами / фото Миколаївська ОДА
фото Миколаївська ОДА

Обстріл Миколаєва сьогодні: що відомо

Як повідомляв УНІАН, вночі 13 жовтня росіяни масовано обстріляли Миколаїв, є влучання у у п’ятиповерховий житловий будинок.

Відомо, що внаслідок обстрілу два поверхи будинку зруйновані вщент, решта - під завалами. 

Контрнаступ ЗСУ на півдні

Українські військові продовжують відтісняти ворога в Херсонській області, де він вже змінює рубежі оборони на глибші. Станом на 9 жовтня ЗСУ звільнили понад 1170 кв.км території на Херсонському напрямку.

У відповідь на успіхи ЗСУ Росія перекинула полк окупантів відразу на першу лінію в Херсонській і Миколаївській областях. Військовослужбовці противника, в кращому випадку, екіпіровані засобами захисту старого зразка, що призводить до численних втрат.

За словами глави Центру урядового зв'язку Великобританії Джеремі Флемінга, Україна переламує ситуацію на війні проти "виснажених" російських сил. Армія РФ перебуває у виснаженому стані, а всі її попередні досягнення перетворюються на поразки.

Вас також можуть зацікавити новини: