Принаймні, в компанії ведуть розробку такої функціональності / фото 9to5Mac

Apple Watch нарешті навчаться одночасно конектитись до інших пристроїв з тим же Apple ID, говорить анонімне джерело. Наразі смарт-годинник має лише обмежену сумісність з iPad і Mac.

Ймовірно, сполучення між пристроями відбуватиметься через iCloud, як це зараз працює у випадку з AirPods. Джерело інформації додало, що функція може з'явитися вже в цьому або наступному році.

Хоча поки неясно, чи буде процес налаштування, як і раніше, вимагати наявності iPhone, портал 9to5mac пише, що нова функція може стати переломним моментом для тих, хто, як мінімум, регулярно перемикається між декількома пристроями Apple. Поки що можливості синхронізації досить обмежені.

Відео дня

Ця інформація, до речі збігається з недавнім звітом Bloomberg про те, що Apple вперше додасть додаток "Здоров'я" на iPad в iPadOS 17, що може ще більше розширити сферу застосування пристрою.

Які гаджети та аксесуари Apple покаже до кінця 2023 року

У найближчі місяці очікується прем'єра 15-дюймового MacBook Air на чіпі М2 і оновленого Mac Pro. Також навесні-влітку Apple випустить спеціальну версію AirPods Pro з USB-C і, можливо, друге покоління AirPods Max.

З 5 до 9 червня 2023 року у Apple запланована конференція для розробників WWDC 2023. На ній, за чутками, Apple нарешті представить свою гарнітуру змішаної реальності. Вважається, що гаджет безпосередньо пов'язаний зі спадщиною Тіма Кука і стане першим продуктом, на який не вплинув Стів Джобс.

Традиційно, головна презентація компанії пройде у вересні. На ній покажуть смартфони iPhone 15 з новим дизайном та USB-C, Apple Watch Series 9 та інші пристрої.

Вас також можуть зацікавити новини: