Дмитро Комаров спробує себе в ролі китайського тореадора / фото прес-служби 1+1

У новій серії популярного тревел-шоу «Світ навиворіт» ведучий-мандрівник Дмитро Комаров і оператор Олександр Дмитрієв вирушили вивчати кунг-фу в незвичайну школу бойових мистецтв, а також побували в гостях у найдавнішого племені Мяо.

Як розповідають у прес-службі «1+1», Китаю протягом всієї історії доводилося захищати свої кордони і вступати в тривалі війни, щоб завоювати звання наддержави. Для цього китайці завжди виховували в собі надлюдські здібності тіла і духу, що продовжують робити навіть у наші часи в закритих школах бойових мистецтв.

Читайте такожДмитро Комаров: Рахів – центр Європи, водоспад Шипіт, Драгобрат, Денеші... В Україні безліч місць, які можна зробити надприбутковими

У новому випуску команда «Світ навиворіт» відвідає особливу школу, де практикують унікальний вид спорту - суміш кунг-фу, реслінгу і кориди. Цей незвичайний мікс бойових мистецтв відроджує давню традицію - китайську кориду. 

Ведучий програми Дмитро Комаров традиційно ненадовго сам стане учнем школи, де познайомиться з найкращими бійцями і разом з ними спробує освоїти мистецтво кунг-фу. А, можливо, він навіть спробує себе в ролі китайського тореадора.

Дмитро Комаров побуває в гостях загадкового племені Мяо / фото прес-служби 1+1

Також команда тревел-шоу вирушить до найзнаменитішого в Китаї племені Мяо, яке живе високо в горах. Хоча цієї народності давно торкнулася цивілізація, вони досі зберігають шокуючі традиції предків - носять на голові роги биків, перуки з волосся померлих предків і зберігають удома труни.

«Носити волосся покійних предків - давня традиція Мяо. Волосся є головною цінністю всього роду. Кожна жінка збирає своє волосся в перуку, яку потім передає доньці - і так відбувається з покоління в покоління», - пояснює Комаров.

Також Ведучий перевтілиться в члена племені та разом з ними приготує традиційну українську страву, яку Мяо ще ніколи не куштували.

Новий випуск тревел-шоу «Світ навиворіт» вийде сьогодні, 9 вересня, о 22:45 на телеканалі «1+1».

Дмитро Комаров навчить китайців готувати українські страви / фото прес-служби 1+1

Попередні випуски програми "Світ навиворіт" про Китай: