У Дніпропетровській області вночі супротивники поцілили у два об'єкти / фото facebook.com/MNSDNE

Вночі окупанти завдали удару по промисловому підприємству та об'єкту енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині.

Про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Нервова ніч у Криворізькому районі… Росіяни завдали удару по промисловому підприємству та об’єкту енергетичної інфраструктури. Є серйозні руйнування. Працюють усі служби. Попередньо, люди не постраждали", - розповів він.

Відео дня

Резніченко також додав, що в інших районах ніч минула без надзвичайних ситуацій і на цю хвилину там спокійно.

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в Telegram написав, що унаслідок ворожого удару по об'єктах в місті ніхто не загинув, для ліквідації наслідків атаки задіяні всі служби.

Чиновник додав, що ситуація на Криворізькому напрямку повністю контрольована.

"Нагадую - сьогодні по всій країні і, відповідно, у Кривому Розі можливі віялові відключення електропостачання. Максимально заощаджуйте електроенергію - це дуже важливо. Зберігайте вдома запас води та зарядіть телефони, пауербанки та інше", - порадив Вілкул.

Війна з Росією в Україні - важливі новини

РФ у жовтні в нашій країні почала масовано атакувати об’єкти критичної інфраструктури, зокрема, теплові електростанції, іранськими безпілотниками-камікадзе.

Унаслідок ворожої атаки, здійсненої 10 жовтня, 108 осіб отримали травми, 20 - загинули, і пошкоджені 205 різних об'єктів. Через пошкодження важливих об'єктів влада України припинила експорт електроенергії

18 жовтня Росія ракетами атакувала Київ, пошкоджені два об'єкти критичної інфраструктури, виникли проблеми з електро- та водопостачанням. Жертвами ракетного удару по столиці стали три особи.

18 числа також стало відомо, що ворог двома ракетами вдарив по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпрі, в області виникли проблеми з водо- та електропостачанням.

На думку низки західних та українських чиновників й експертів, загарбники руйнують українську інфраструктуру, оскільки не здатні на серйозні досягнення на полі бою.

Вас також можуть зацікавити новини: