РФ кидає на фронт криміналітет та наркозалежних / / МО РБ

У Росії почали мобілізувати людей з наркозалежністю. Спочатку на війну кидали колишніх ув'язнених, а нині на фронт будуть кидати навіть залежних, які продовжують вживати заборонені речовини.

"Для того щоб виконати показники по мобілізації в Північній Осетії, місцеві військкомати мобілізують наркозалежних. Інформацію про масовість мобілізації наркозалежних підтвердив один з російських солдатів, що здався в полон Руху Опору. За його словами він не вилікувався від залежності та продовжував вживати наркотики воюючи на Запоріжжі. Наркотики чоловік взяв з собою у якості ліків", - повідомив Центр Національного Спротиву.

Полонений також розповів, що він пішов на війну аби уникнути покарання. У РФ його затримали за керування авто без документів, а потім запропонували мобілізуватися, щоб не опинитися у суді. 

Відео дня

РФ кидає на фронт криміналітет та наркозалежних. Ці люди вооють вже не тільки у так званих ПВК, а також й у регулярних військах країни-агресорки.

Мобілізація у РФ

Нещодавно у ГУР повідомили, що РФ хоче створити двохмільйонну армію. Воєнна розвідка України не виключає, що керівництво Росії вже скоро оголосить про проведення чергової хвилі мобілізації. За даними ЗМІ, у Росії в "вагнерівці" почали вербувати навіть жінок-ув'язнених. Окрім цього повідомлялося, що РФ збирається мобілізувати ще 500 тисяч осіб.

Сьогодні ж стало відомо, що Кремль вже готується до протестів через оголошення нової хвилі мобілізації. На підприємства столиці РФ прибувають групи співробітників військкоматів для проведення агітаційних заходів серед працівників.

Вас також можуть зацікавити новини: