В РФ вже активно готуються до того, щоб оголосити про нову хвилю мобілізації / фото ГУР МО

Росія намагається створити двохмільйонну армію. Країна-агресорка для цього буде проводити нові хвилі мобілізації.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розкрили плани рашистів та зазначили, шо під час першої хвилі мобілізації до ЗС РФ було призвано 300 тисяч осіб. Цих "мобіків" направляють у зону ведення бойових дій в Україні після нетривалої підготовки.

"Воєнна розвідка України не виключає, що керівництво Росії найближчими днями оголосить про проведення чергової хвилі мобілізації. До ЗС РФ потраплять ще 500 тисяч росіян, що дозволить країні-терористу створити стратегічні резерви", - йдеться у повідомленні від ГУР.

Відео дня

За інформацією розвідки, в РФ вже активно готуються до того, щоб оголосити про нову хвилю мобілізації. Для цього там вносять у закони зміни, які будуть регламентувати проведення призову. Окрім цього, ворог готує навчальні центри для "мобіків".

"За оцінками воєнної розвідки України, масштаб мобілізаційних заходів, які проводить країна-агресор, свідчить про плани її керівництва створити армію чисельністю близько двох мільйонів осіб", - додали у ГУР.

Війна в Україні: тактика росіян

На тлі стрімко зростаючих втрат РФ продовжує кидати на фронт "гарматне м'ясо", але не досягає успіхів. Так, лише за вчора ЗСУ "задвухсотили" 740 рашистів. Зараз же, окупанти готують новий ракетний удар по Україні. Відсутність успіхів на фронті рашисти намагаються "компенсувати" ударами по мирних містах.

Також стало відомо, що на Луганщині відбувається просування ВСУ, колаборанти біжать подалі від фронту. На Кремінський та Сватівський напрямки ворог перекидає додаткові резерви.

Вас також можуть зацікавити новини: