Росіяни продовжують тиснути на Бахмут / скріншот

Вночі з 2 на 3 березня російські війська підірвали важливу транспортну споруду поблизу Бахмута. Як повідомляє CNN, окупанти зруйнували міст, який з'єднує Бахмут із селищем Хромове.

Ресурс дізнався про цю інформацію у поліції Донецької області. У правоохоронних органах заявили, що найближчими днями спробують полагодити міст, адже це життєво важлива артерія для евакуації мирних жителів і перевезення вантажів, наприклад боєприпасів.

Водночас поліція повідомила, що до Бахмута все ще можна дістатися ґрунтовими дорогами й полями.

Відео дня

Зазначимо, що з Бахмута через підконтрольні Україні території на цей час ведуть дві дороги: повз сусідні населені пункти Хромове та Іванівське. Попри те, що вони досі контролюються українськими військами, однак обстрілюються російськими загарбниками і мають пошкодження, які роблять їх непридатними для проїзду.

Ситуація у Бахмуті: актуальне

За позаминулу добу українські Сили оборони ліквідували майже сотню росіян біля міста, а також багатьох поранили.

Одному із підрозділів аеророзвідки вчора, 2 березня, наказали залишити Бахмут. Військові обороняли місто упродовж 110 днів.

У Пентагоні заявили, що навколо Бахмута інтенсивні бої та мінлива ситуація. Росіяни не припиняють атакувати місто.

Голова РНБО Олексій Данілов розповів, що Україна знає, як діяти у цій ситуації навколо Бахмута. Також він поділився співвідношенням втрат окупантів до українських військових.

Вас також можуть зацікавити новини: