В окупованому Криму лунають вибухи / фото Радіо Свобода

У ніч на четвер, 21 вересня, у тимчасово окупованому Криму лунають вибухи. Очевидці заявляють про наліт дронів на аеродром у Новофедорівці. 

"Підписники повідомляють, що літають дрони – наліт на аеродром в Новофедорівці, лунають вибухи – їх чують також в Євпаторії і Саках. Також, імовірно, працює росППО – стріляє "Панцир-С1", – повідомляє телеграм-канал "Кримський вітер".

Крім того, вибухи чути в Севастополі, Чорноморському і в районі Сімферополя. 

Відео дня

"У районі с. Молочне – с. Затишне під Євпаторією стріляє "Панцир-С1", – додали автори каналу. 

Пізніше в Новофедорівці прогримів потужний вибух. Також повідомляється про "спалахи" в районі Гвардійського. 

Вибухи в Криму 

Вранці 19 вересня в окупованому Криму лунали вибухи. У мережі публікувалися відео з прольотами ракет – "бавовна" трапилася в районі Верхньосадового, де міг бути підземний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Примітно, що росіяни заявляли про те, що вражений був нібито виноградник, а не військовий об'єкт.

Пізніше Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України підтвердило, що українські військові завдали удару по командному пункту Чорноморського флоту РФ біля Севастополя.

Джерело УНІАН у Службі безпеки України уточнило, що удар по штабу був успішним – ракети влучили точно в ціль і розбили об'єкт. Зазначається, що цю операцію СБУ проводила спільно з Повітряними силами ЗСУ та ВМС ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: