Українці повернули планшет, який намагалися вкрасти росіяни / facebook.com/GeneralStaff.ua/

Українські військові знайшли на позиціях росіян в деокупованому Святогірську вкрадений планшет і повернули його власникам.

Як йдеться в опублікованому активістом Сергієм Стерненком листуванні, бійці натрапили на планшет Apple з іще відкритим акаунтом жінки.

Захисники написали українці, та впізнала техніку і розповіла, що, імовірно, йдеться про планшет її матері. 

Відео дня

"То вкрали, мабуть, мамин з будинку.. Які ж вони тв*рі... Ми все втратили, а цей планшет - як "привіт" з минулого життя", - розповіла вона.

На запитання, якої винагороди потребують хлопці, військові відповіли: "Нічого. Ми ж ЗСУ". "Все відновимо після перемоги", - підкреслили бійці. 

З листування випливає, що адресатка отримала відправлення. Жінка розчулилась вчинком українських військових, зауваживши, що ті оплатили ще й доставку. 

Злочини росіян в Україні

З початку повномасштабного вторгнення в Україну росіяни обстрілюють житлові будинки і цивільну інфраструктуру, в результаті чого гинуть цивільні українці, в тому числі діти. 

На окупованих територіях російські військові проводять фільтраціїкатують і вбивають людей, які займають проукраїнську позицію. 

Після звільнення від російських окупантів у населених пунктах знаходять масові поховання та братські могили із закатованими українцями. Також вже сотні дітей були примусово вивезені з України на територію РФ.

14 квітня Верховна Рада визнала дії Росії в Україні геноцидом українського народу і закликала міжнародне співтовариство вчинити так само.

Вас також можуть зацікавити новини: