На виступ у Лужниках прислали картавого "банкетного" Путіна (відео)

Експерт розкрив правду про присутність "реального" Путіна на стадіоні в Лужниках.

У Москві на прокремлівському концерті в Лужниках лідер РФ Володимир Путін в черговий раз познущався з багатотисячного натовпу росіян й надіслав замість себе свого "банкетного" картавого двійника. 

Йдеться про подію, що відбулася 22 лютого на стадіоні в Лужниках. Політтехнолог й письменник Михайло Шейтельман в рамках ефіру "Аргумент" звернув увагу на кілька ознак, які доводять, що в заході брав участь фейковий Путін, а не справжній. 

"Як я зрозумів? Я почув. Ніколи ще Штірліц не був так близько до провалу, я вважаю, як ось цей фальшивий Путін в Лужниках. Всяких фальшивих Путіних я бачив на своєму віку, але ніколи це не було так відверто. Кожен раз потрібно було дивитися, придивлятися. Я навіть не встиг задуматися про якісь непрямі ознаки. Виходить так званий Путін, починає нелюдською мовою говорити, вживаючи такі слова: "недарма", "говоримо","величезний". Скрізь він картавив", - зазначив Шейтельман.

Також він звернув увагу на короткочасність виступу Путіна й провів аналогію з його торішнім виступом в Лужниках.

"У Лужниках людей збирали два тижні, платили по 500 рублів, а Путін виступив всього 3,5 хвилини. Як 3,5 хвилини? Для мене це означає, що щось пішло не так. Ми пам'ятаємо прекрасно рік тому, коли в Лужниках був справжній Путін, там було броньоване скло розміром з літак, найближчі охоронці стояли в 30 метрах. А зараз по цій сцені всі ходять туди-сюди, ведучий навіть не знав, що Путін вийшов. Це все смішно, і ми зобов'язані радіти, але це нічого не вирішує. Вони прислали туди копію Путіна, бо справжній боїться. Якби прислали справжнього, навряд чи щось би сильно змінилося, оскільки ж текст погоджували зі справжнім Путіним. Це говорив Путін, просто чужим ротом", - сказав він. 

Концерт Путіна в Лужниках - основні події

Нагадаємо, що раніше влада РФ анонсувала для росіян масштабний концерт-мітинг на 22 лютого в якості своєрідного "продовження" послання Путіна Федеральним Зборам РФ. Повідомлялося, що мітинг розрахований приблизно на 200 тисяч осіб й що в заході, крім виступів самих "яскравих" артистів Російської Федерації, також виступить сам Путін.

Як відомо, на сцені російський диктатор засвітився в куртці за майже 600 тисяч рублів (понад 290 тисяч гривень). В Лужниках виступили улюбленці путінського режиму - серед іншого гурт "Любе" з піснею"Солдат", а арена стадіону була прикрашена патріотичної символіки - триколорами, гербами СРСР, прапорами радянських військових підрозділів з гаслом "Смерть німецьким загарбникам".

Пізніше експерти назвали концерт Путіна справжнім "шабашем", сповненим цинізмом і абсурдом. В рамках заходу на сцену показово вивели маленьких дітей з Маріуполя й змусили дякувати за "порятунок". Російський режим не збентежив факт того, що саме війська РФ майже повністю знищили місто під час вторгнення в Україну. 

Вас також можуть зацікавити новини: