Путіністи виступали з піснями про Росію, намагалися хвалити кривавого диктатора / скріншот

Відомий політтехнолог Михайло Шейтельман висміяв "шабаш" Путіна в "Лужниках". Вчора в Москві провели "святковий" концерт, який шокує своїм цинізмом і абсурдом. 

Путіністи виступали з піснями про Росію, намагалися хвалити кривавого диктатора, публічно підтримували повномасштабну війну. Однак цього року список артистів був "ріденьким". 

"На Кіркорова грошей не вистачило, все пішло, щоб по 500 рублів купувати студентів. На Гагаріну грошей не вистачило, на Охлобистіна грошей не вистачило, жиденько, дійсно. Обіцяні 200 тисяч (глядачів на стадіоні - УНІАН), обернулися 75 тисячами, тобто повторенням минулого результату", - зазначив Шейтельман під час прямого ефіру, який він вів на своєму YouTube-каналі.

Відео дня

Приблизно рік тому, зазначив Шейтельман, РФ проводила аналогічний концерт. І між тим "шабашем" і тим, який проходив учора, є велика різниця. 

"Стадіон такий же, той же, в тому ж місті. Людей купили стільки ж, вони точно так же махали прапорами, картинку ви просто не відрізните... Але, минулого року, наприклад, на концерті Олег Газманов співав пісню: "Офіцери, офіцери, ваше серце під прицілом". І на цьому концерті той же Олег Газманов співав ту ж саму пісню, але тоді йому було 70 років, а зараз 71 рік", - додав Шейтельман.

Він вказав, що як би Газманов, Расторгуєв та інші путіністи не намагалися співати про "велику" РФ, вони старіють, разом з ними старіє і Росія. Однак у самій країні нічого не змінюється. За рік вони не придумали нічого нового. РФ постаріла на вічність, зазначив Шейтельман, за цей рік в країні нічого не змінили, нічого не домоглися.

За словами Шейтельмана, в "Лужниках" була цілковита "лажа". Він зазначив, що Путін насправді приїжджав з великою промовою, проте йому сказали обмежитися кількома хвилинами. А глядачі, яких "зігнали" на стадіон, не зуміли навіть підіграти Путіну, що просив їх кричати "ура".

"Шабаш" в Лужниках - що відомо

Нагадаємо, вчора росіяни відсвяткували річницю вторгнення в Україну. На сцені в "Лужниках" виступали артисти-путіністи, а біля самого стадіону розмістили установку ППО. Пропагандисти влаштували справжній "бал сатани". Вони поїли пісні про війну і говорили про "велич" Росії. 

Газманов навіщось віджимався, Лепс співав про те, що росіяни "своїх не кидають". А Дюжев разом з іншими артистами зробив те, від чого б Цой перекинувся в труні. Вони цинічно переспівали його пісню "Група крові".

Звичайно, не обійшлося без промови Путіна. Диктатор вийшов на сцену, але його вистачило всього на пару хвилин. Крім цього, в "Лужниках" росіяни цинічно зачитали українською реп про Маріуполь.

Вас також можуть зацікавити новини: