Пластикові пакети краще замінити на крафтові / фото ua.depositphotos.com

Погодьтеся, що майже кожен з нас, повертаючись додому з супермаркету, приносить з собою не тільки продукти, але і пакети. І, о Боже, що з ними робити? Хтось використовує їх як сміттєві пакети, хтось складує в шафках, а хтось відразу ж викидає, забуваючи про те, що раніше за них заплатив.

УНІАН розповідає, чим замінити пакети в магазинах.

Чим можна замінити фасувальні пакети - три найкращі варіанти

Чи потрібно платити за пакет у магазині, якщо ви все одно його викинете? Риторичне питання. Однак вихід із ситуації є, тому не варто засмучуватися при думках про зайву витрату грошей. 

Відео дня
  • Екомішочки

Найкраща альтернатива пластику - невеликі екомішочки з сітчастої тканини. Головна їхня перевага навіть не в економії грошей, а й в тому, що їх можна використовувати не один раз. Вони не рвуться і добре перуться, тому це - ідеальний варіант, чим можна замінити пакети.

  • Крафтові пакети

Крафт пакети - це те, що буде замість пластикових пакетів допомагати вам в цілості й схоронності доносити продукти додому. Єдиний їхній мінус в тому, що найчастіше їх виробляють без ручок, тому пакет доведеться тримати двома руками. Крім того, якщо ви не знаєте, чи можна купити пакет в магазині, то ми відразу говоримо, що ні. У більшості супермаркетів крафтові пакети не продаються, хіба що у відділі кулінарії. Тому ними краще запастися заздалегідь.

  • Харчова плівка

Харчова плівка - це те, чим можна замінити упаковки. До того ж це відмінний вихід, як купувати м'ясо без пакета. Більш того, харчова плівка в порівнянні з цінами на пакети значно дешевша, і її надовше вистачить.

В цілому, використовуючи екомішочки, крафтові пакети або харчову плівку, ви зможете добре заощадити на десятці непотрібних пластикових пакетів. І головне - не будете порушувати екосередовище.

Вас також можуть зацікавити новини: