Викликати місячні можна декількома способами, в тому числі за допомогою цибулиння / ua.depositphotos.com

Менструальний цикл - це те, на що жінкам потрібно звертати увагу в першу чергу. Саме він може вказати на якісь проблеми зі здоров'ям, на вагітність та інше. Місячні виконують дуже важливу функцію: очищають організм і дають можливість жінці зачати дитину. Однак є випадки, коли чекати на їхнє настання не можна і дівчата приймають рішення їх викликати.

Раніше УНІАН розповів, як підняти тиск в домашніх умовах, а сьогодні ви дізнаєтеся, як викликати місячні перед відпусткою або при затримці.

Як можна викликати місячні - популярні варіанти

ВАЖЛИВО: в першу чергу ви повинні запам'ятати, що самостійно викликати місячні - небезпечно. Для цього потрібно проконсультуватися з лікарем-гінекологом, який підбере метод саме для вас.

Відео дня

Однак є кілька відомих способів, які можуть допомогти в цій непростій справі.

Тепла ванна

Фахівці в області гінекології кажуть, що викликати місячні можна завдяки прийому ванни не менше 30 хвилин. При цьому, потрібно не просто лежати, а масажувати низ живота круговими рухами. Хоч і ніяких наукових доказів немає тому, що таким чином можна викликати місячні, але спробувати можна - у багатьох виходить.

Активність

Кажуть, що секс та інші фізичні навантаження можуть допомогти викликати менструацію. Але вони повинні бути помірними. Якщо ви занадто захопитеся цим процесом, ваш цикл може збитися, що вже не дуже добре відіб'ється на вашому гормональному фоні.

Аспірин

З таблетками варто бути дуже обережними, але якщо ви, наприклад, незабаром повинні відправитися у відпустку, а критичних днів так і не було, можете випити одну таблетку аспірину. Вона розрідить кров. При цьому зловживати ним не можна, бо може початися сильна кровотеча.

Цибулиння

Якщо вам потрібно викликати місячні терміново, приготуйте відвар з цибулиння. Три цибулини очистіть від лушпиння і залийте його 200 мл окропу. Накрийте кришкою і залиште на півгодини, потім випийте. Однієї склянки відвару вистачить, щоб місячні настали протягом доби.

Екстрені контрацептиви

Якщо ви підозрюєте настання небажаної вагітності, можете скористатися екстреними контрацептивами. Це таблетки, які викликають кровотечу. Будьте готові до того, що ваш загальний стан погіршиться, з'являться сильні болі в животі. До того ж це може бути небезпечно і іншими наслідками - більш серйозними.

Незважаючи на те, що деякі дівчата використовують даний метод, УНІАН не рекомендує його - він вважається найбільш небезпечним і може привести до серйозних негативних наслідків.

Вас також можуть зацікавити новини: