Як зустріти Новий рік 2023: найкращі розваги для атмосферного свята

Свята стрімко наближаються, тому час подумати над тим, чим зайнятися у Новий рік, щоб не було нудно. Варіантів безліч, тому кожен знайде найкращий для себе.

Раніше УНІАН розповідав, у чому зустрічати Новий рік 2023, а тепер час обирати розваги.

Новорічні розваги варто обирати, спираючись на те, з ким ви святкуватимете. Очевидно, новорічна програма сімейного святкування відрізнятиметься від вечірки в колі друзів. 

Відео дня

Як цікаво зустріти Новий рік - найкращі розваги

  • Маскарадна вечірка. Це гарна розвага для тих, хто думає, як весело зустріти новий рік вдома. Костюмована вечірка підійде для домашнього святкування у сімейному колі, а також для паті з друзями. До речі, можна влаштувати конкурс найкреативнішого новорічного образу. Переможцю - приз.
  • Лист із цілями. Новий рік - символічне свято і для багатьох означає старт чогось нового. Запропонуйте написати кожному лист із цілями та посланням для себе, який ви відкриєте тільки наступного Нового року. Підготуйте атмосферні листівки, конверти, запаліть свічки та увімкніть новорічну музику.
  • Новорічні ворожіння. Влаштувати новорічні ворожіння дуже легко. Для цього підійде і віск, і кавова гуща, але найлегше - спекти печиво з передбаченнями. Заздалегідь підготуйте теплі передбачення на наступний рік та запропонуйте гостям обрати щось для себе. До речі, це вдалий вибір для тих, хто роздумує, як зустріти Новий рік удвох. Подбайте про романтичні передбачення.
  • Започаткування традиції. Новий рік зустрічають з близьким людьми: чи то сім'я, чи то друзі. То, чому ж не пов'язати вас спільною новорічною традицією? Придумайте власну, адже варіантів безліч: спільно приготувати тазик "Олів'є", переглянути улюблену комедію, заспівати в караоке чи разом відвідати дітей-сиріт напередодні Нового року. Впевнені, що кожен знайде собі теплу традицію на Новий рік 2023.
  • Ігри. Якщо ви думаєте, що це надто нудний варіант того, як зустріти Новий рік 2023, то ви просто давно не бачили асортименту сучасних настолок. Крім того, ви можете придумати власні ігри, наприклад створити власну мемологію зі смішними фото один одного.

У великій галасливій компанії Новий рік ніколи не буде нудним. Втім, інколи настрою для святкування зовсім немає, тому дехто з нас у цю ніч залишиться сам. Досить важко радити, як зустріти Новий рік наодинці. Втім, не намагайтеся фокусуватися на самотності, а сприйняти це як нагоду ментально попрощатися з роком, що йде, та зустріти 2023 рік у повній гармонії із собою. Влаштуйте собі новорічну атмосферу, відкоркуйте шампанське, напишіть собі лист у майбутнє та привітайте друзів.

На жаль, цьогоріч не всі зможуть зустріти Новий рік так, як планувалося. Феєрверки недоречні, але пам'ятайте про бажання в 00:00.

Вас також можуть зацікавити новини: