Днями під час матчу Нічної хокейної ліги Володимир Путін упав на льоду – він їхав на ковзанах, махав глядачам на трибунах, зачепився за килим і гепнувся.

Астролог Влад Росс побачив поганий знак у падінні глави РФ, пише "Главред".

"Здавалося б, дрібниця, але це дуже символічно, оскільки з цього почнеться падіння путінського режиму. Це все – знаки. Цей знак з тієї ж серії, як було з Януковичем: то перед ним зачинилися двері на його інавгурації, то вінок впав йому на голову. Таким чином, вже нічого не зможе підтримувати й підживлювати режим Путіна в Росії", - сказав Росс.

Читайте такожПутін вульгарно пожартував, відповідаючи на запитання журналістки про здоров'я (відео)

За словами астролога, точкою неповернення для Путіна стане 2021 рік, коли відбудеться "королівське з'єднання" Юпітера і Сатурна під знаком Водолія – його днях піде лік після цього.

Росс нагадав, що церемонія інавгурації Володимира Путіна була відзначена несприятливими знаками.

"З астрологічної точки зору, день інавгурації російського президента Володимира Путіна — 7 травня — обрано не найкращий, м'яко кажучи. Все говорить про те, що Путін не протримається при владі до кінця свого нового президентського терміну. Крім того, сама церемонія інавгурації була відзначена несприятливим знаком — над Кремлем у потрібний момент не змогли підняти російський триколор, і вся церемонія пройшла під приспущеним прапором. Це всі погані знаки", - резюмував він.

Як повідомлялося, 7 травня під час інавгурації Путіна відповідальні за підняття прапора Російської Федерації над Кремлем солдати так і не змогли у відповідальний момент його підняти, як не старалися.