Ілюстрація REUTERS

У червні 2019 року відбудеться молодий місяць у знаку Близнюків. Як кажуть астрологи, він знаменує собою новий початок. Молодий місяць у Близнюках дає позитивну енергію для початку власного бізнесу або нової діяльності, а також для нових знайомств.

Молодик у червні 2019: коли

Молодик у червні 2019 року відбудеться 3-го числа о 13:02 за київським часом. За місячним календарем, в цей момент починається перша місячна доба.

Місячний календар на червень 2019 / vedmochka.net

Що не можна робити в молодий місяць

Астрологи називають молодий місяць у Близнюках "молодиком комунікацій". У цей час добре проводити час з друзями і заводити нові знайомства.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють катастрофічні невдачі у червні

А ось конфліктувати не варто. Астрологи стверджують, що сварка, яка зародилася за новомісяччя, може затягнутися на довго. З цієї ж причини не варто в цей період починати судові розгляди.

Також не варто присвячувати цей день генеральному прибиранню. Замість порядку може вийти хаос, який властивий Місяцю в повній фазі.

Вживання алкоголю і сильнодіючих препаратів у цей день може призвести до непередбачуваних наслідків.

Молодий місяць у Близнюках: поради астролога

За словами астролога Ольги Стелли, молодик 3 червня дає енергію для комунікації та розширення горизонтів. В цей день спілкування з друзями може принести вам нові ідеї для того, щоб починати щось робити.

Читайте такожГороскоп на літо 2019: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Астролог зазначає, що це молодий місяць перед затемненням, яке відбудеться 2 липня, тому варто скористатися його енергією для завершення старих справ, особливо, що стосуються поїздок, відряджень та оформлення документів.

В цілому 3 червня, за прогнозом астролога, буде радісним і спокійним. Проблеми можуть виникати у справах, пов'язаних з міжнародними відносинами. У країнах, де є сильна опозиція, можуть виникати повстання.

Молодик у червні: гороскоп для всіх знаків зодіаку

Овен. У Овнів молодик у червні пройде в третьому секторі гороскопу. Це означає, що це буде прекрасний місяць для того, щоб зміцнити свої знання і навчитися чомусь новому. Також це буде відмінний місяць для нових знайомств, пошуку партнерів по бізнесу або розширення клієнтської бази. Якщо ви думаєте про відкриття власного бізнесу, то цей новий місяць принесе успіх у сфері комунікацій, продажу або подорожей.

Читайте такожГороскоп на червень: астролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку

Тельці. Для Тельців це буде місяць розширення фінансового потоку. Можливі великі вкладення, надходження грошей чи важливі покупки. Астролог радить побалувати себе, і купити собі щось, що піднімає вам настрій. Для Тельців це буде хороший місяць для весілля або для зустрічі своєї другої половинки.

Близнюки. Оскільки молодик у червні відбудеться у знаку Близнюків, на представників цього знака він вплине найбільше, особливо на тих, хто народився з 28 травня по 10 червня. Молодик дасть енергію для реалізації власних ідей. Це чудовий день, щоб заявити про себе. Також день гарний для того, щоб подбати про своє здоров'я або почати займатися спортом. Також по молодику 3 червня Близнюкам добре складати плани на рік.

Раки. У Раків молодик пройде у 12 секторі гороскопу, тому він дасть енергію для завершення старих справ, розповідає астролог. Також це вдалий період для подорожей в далекі країни і пізнання себе. Також цей період гарний для оформлення документів для еміграції або роботи за кордоном.

Лев. Для Левів цей молодик знаменує період спілкування з друзями. У цьому місяці добре заводити нових друзів або мириться з тими, з ким посварилися. У цей період астролог прогнозує Левам пік популярності. Тому це хороший час для просування себе і власної справи.

Читайте такожАстролог розповів, м'який знак Зодіаку стані головним щасливчиком у червні

Діва. Для Дів молодик у червні знаменує просування на роботі. Начальство може вас помітити і оцінити ваші здібності. Також ви можете в цьому місяці змінити роботу на більш престижну. У вашому житті можуть з'явитися нові люди, наприклад, нове начальство, які зможуть допомогти вашій кар'єрі.

Терези. Для представників знаку Терези молодик пройде в дев'ятому секторі гороскопу, а значить, це буде сприятливий період для розширення горизонтів. Цей період гарний для подорожей, спілкування з іноземцями. Астролог радить у цьому місяці сміливо мріяти і дозволяти собі більше, ніж зазвичай. А ось починати судові розгляди по молодику Терезам не варто, інакше вони можуть затягнутися на довго.

Скорпіон. Для Скорпіонів цей місяць буде чуттєвим. Є можливість переходу ваших відносин на новий рівень. Сексуальне життя забарвиться новими фарбами. Цей період гарний для опрацювання своїх страхів, а також позбавлення від поганих звичок. Також це гарний час для вкладень у власну справу або нерухомість.

Читайте такожГороскоп на червень: астролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекають зміни

Стрілець. Для вас цей місяць буде досить емоційним. В цей день можуть виникнути нові знайомства або можливе повернення людей з минулого. Період гарний для зміцнення особистих відносин або відносин із бізнес-партнерами.

Козеріг. Для Козерогів цього місяця варто приділити увагу здоров'ю. Це гарний час для проходження обстежень, оздоровлення та введення здорових звичок. Якщо ви давно хотіли почати рано вставати або займатися спортом, то це вдалий час. У самотніх Козерогів є великі шанси зустріти свою любов, можливий службовий роман.

Водолій. Це гарний час для відвідування світських заходів, концертів, участі у різного роду змаганнях. Ви будете привертати увагу оточуючих. Можлива нова закоханість. Якщо ви знайдете якесь нове хобі, надалі воно може перерости в професію.

Риби. За словами астролога, сильно відчують молодик у червні і представники знаку Риби. Для вас цей період буде пов'язаний з домом. Це гарний час для налагодження відносин з родичами, можливе народження дітей. Це сприятливий період для переїздів, покупки житла або ремонту.