Астрологи склали гороскоп на 5 квітня, молодик / фото rabstol.net

Новий місяць пройде в знаку Овна, і цей день, за словами астрологів, буде досить сприятливим.

Астрологи рекомендують використовувати енергетику цього дня для нових досягнень і рішення нагальних питань, а також для оздоровлення, пише SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Овен

Овни в день нового місяця зможуть подолати сумніви та страхи. 5 числа їм можна сміливо планувати похід магазинами, а також зміну іміджу. Новий гардероб і зміни у зовнішньому вигляді допоможуть впоратися з поганим настроєм, а також привернути увагу протилежної статі.

Тілець

Тільцям в день нового місяця доля надає шанс "взяти бика за роги". Ця доба - прекрасний час як для нових починань, так і для завершення довгогральних справ або проектів.

Близнюки

Молодик для Близнюків — час роздумів і спокою. Завдяки тимчасовому припиненню активності з'явиться можливість знайти вирішення складних питань, визначитися з цілями, а також налагодити стосунки з близькими людьми.

Рак

Астрологи рекомендують 5 числа Ракам розібратися у заплутаних стосунках, розставити пріоритети. Цей день сприятливий для доленосного кроку: Ракам, які впевнені у своїх почуттях, можна сміливо освідчуватися.

Лев

Леви у молодий місяць зможуть підкорити нові вершини. Але конкуренти в цей час навряд чи будуть радіти їхнім успіхам, тому представникам цього Знаку потрібно бути обережними.

Читайте такожНовий місяць у квітні 2019: коли та що категорично не можна робити (календар)

Діва

Дівам молодик може принести серйозні випробування, коли доведеться зробити важливий вибір. Ймовірно, їм доведеться чимось пожертвувати, щоб встигнути зробити те, що дійсно важливо на цьому життєвому етапі. Дівам не варто засмучуватися, адже нерідко доля випробовує людей, перевіряючи їх на міцність, але й щедро нагороджує переможців.

Терези

Терезам у день нового місяця астрологи рекомендують не ухилятися від своїх обов'язків й не намагатися працювати в половину сили. Активність 5 числа дасть можливість здобути перемогу в недалекому майбутньому, а набраний темп не дозволить зупинитися за крок від мети.

Скорпіон

Молодик для Скорпіонів — чудовий шанс налагодити особисте життя. Тим, хто вже перебуває у стосунках, настав час вирішити запитання, пов'язані із сім'єю і домом. Ймовірно, в цю добу Скорпіони приймуть рішення про переїзд або ремонт, який допоможе зберегти затишок в їхньому сімейному гніздечку.

Стрілець

Стрільці 5 квітня зможуть здійснити найзаповітніші бажання або наблизитися до їхньої реалізації. Сузір'я Овна додасть впевненості та сил для того, щоб з легкістю подолати перешкоди на шляху до мети.

Козеріг

Козерогам астрологи рекомендують на час залишити консерватизм і спробувати зробити щось незвичайне. Креативність допоможе позбутися чергової перешкоди, що заважає насолоджуватися життям.

Читайте такожАстрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким пощастить у квітні 2019

Водолій

5 квітня Водолії зможуть поглянути страхам в очі та зрозуміти, що сильно перебільшують свої проблеми. Вирішити багато з них можна за допомогою позитивного мислення.

Риби

Риби часом схильні плисти за течією, не вдаючись до спроб змінити курс. У день нового місяця їм варто взяти ситуацію під контроль і не дозволяти обставинами керувати їхнім життям. Взявши на себе відповідальність за своє щастя, вони зможуть швидко досягти бажаного, а також позбутися маніпуляторів, які "паразитують" на безвідмовних Рибах і віднімають у них час і сили.