Червень 2019 року стане періодом просування вперед, часом осмислення і дій / фото slovofraza.com

Весь перший місяць літа буде бурхливим, але особливо буде відчуватися в період з 10 по 20 червня.

У цей час буде велика ймовірність сімейних спорів і конфліктів, не виключені розлучення. Тому намагайтеся утримуватися від скандалів, сімейних суперечок і сварок, розповів "Главреду" астролог Влад Росс.

1-2 червня будуть останніми днями місячного місяця, коли буде надщерблений Місяць. Тому краще на ці дні планувати завершення старих справ, але нічого нового не розпочинати.

Відео дня

3 червня на нас чекає молодий місяць, і його вплив буде поширюватися також на 4 число. У ці дні намагайтеся планувати майбутнє, створювати чіткі та яскраві образи. Можете сміливо в ці дні складати план дій на місяць, особливо поїздки, подорожі, зустрічі, переговори, а також будь-які інтелектуальні заходи.

До речі, переговори в червні можуть складатися дуже вдало, особливо після 9 числа, коли Венера увійде в зодіакальний знак Близнюки.

Робити важливі покупки й укладати фінансові домовленості слід в середині місяця – з 9 по 21 червня. У цей час плідними будуть проведені брифінги та дискусії, одним словом, спілкування. Це також сприятливий період для творчості й знаходження кохання, у тому числі в поїздках і в інтернеті. Вдалою в ці дні буде й еміграція. Крім того, якщо ви досі не представлені в соцмережах, то саме 9-21 червня можна завести сторінку в Фейсбук або Instagram – це піде вам на користь. Означений час сприятливий для покупки автомобілів, велосипедів – будь-яких засобів пересування. А оскільки Меркурій – в знаку Рака, то можна сміливо купувати катери і яхти.

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють катастрофічні невдачі у червні

Пік хвилеподібності ситуації припаде на 17 червня, коли на нас чекає повний місяць. Цей повний місяць буде надзвичайно сильним і потужним, він висвітить всю подвійність і протиріччя у вашому житті, в тому числі й у політиці. Також повня створить великий поштовх для наших мрій, після чого наші мислеформи, наш внутрішній світ стануть втілюватися у реальність. Тож однозначно можна стверджувати, що 17 червня і плюс-мінус два-три дні до нього й після стануть кульмінацією всього місяця.

Більш-менш спокійний період на нас чекає після 21 червня. Однак Нептун, перебуваючи у ретроградному русі, буде забирати багато сил, може спровокувати внутрішню кризу, розчарування, призвести до втрати орієнтирів або втрати сенсу і віри. Можлива навіть депресія.

Однак період з 21 червня і до кінця місяця буде хорошим часом для відпустки. Особливо сприятливо позначиться на вас поїздка на море.

21-25 червня – це будуть фінансово несприятливі дні, коли Венера буде робити жорсткий квадрат до Нептуна. Краще в цей час не робити ніяких покупок, не вести фінансових справ і не здійснювати важливих грошових операцій. А ось сприятливим часом для операцій з нерухомістю буде період, коли Меркурій увійде в зодіакальний знак Рака (4-21 червня), особливо підійде для таких справ середина червня.

У цілому, після 21 числа відбудеться гальмування активності, коли стане буде більше почуттів та емоцій, але менше сприятливих "розумових" ситуацій. Зате в цей час можна домогтися любові близьких.

Крім того, що середина місяця буде вируючою й інтенсивною, вона ж буде і катастрофічною. Однозначно не варто планувати поїздки з 13 по 21 червня, оскільки цей період буде сповнений катастроф: маса ДТП, нещасних випадків з польотами і тому подібного. А коли Меркурій з'єднається з Марсом в Раку, де Рак – це водна стихія, стрімко зросте ще й кількість утоплень та подій на воді. Тому, дорвавшись до моря, озера або річки, потрібно бути дуже обережними. Ситуація ускладниться ще й тим, що з 13 по 21 червня буде опозиція Сатурна до Плутона, які є планетами смерті й трагедії.

Також катастрофічним може бути кінець місяця – 28-30 червня. Ці дні будуть в аурі сонячного затемнення, яке відбудеться 2 липня. Тому в останні три дні червня краще не літати літаками.

Тож у цілому перший місяць літа обіцяє бути живим і веселим. Оскільки Венера в Близнюках, це обіцяє творчі пориви, пригоди і дороги. Можна буде багато їздити, подорожувати. Місяць також буде багатий на любовні зустрічі.

В останні дні місяця, 27-30 червня, коли Меркурій перейде в знак Лева, складеться сприятливий час для азартних ігор, наприклад, у покер, ігор на біржі, рекламних кампаній, а також для зачаття дітей. Кінець червня принесе нам яскраві й творчі дні, які можуть бути дуже вдалими.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень 2019 і розповів, чого слід побоюватися.