Ілюстрація REUTERS

Настало літо, й всі думки вже не про роботу, а про приємний відпочинок на пляжі або відвідування нового міста.

Як провести свою відпустку і куди податися туристам, розповів "КП" астролог Хаял Алекперов.

Гороскоп подорожей 2019: Овен

Цього літа стомленим від турбот Овнам просто необхідна буде внутрішнє перезавантаження. А тому, який би відпочинок представники цього знаку не планували, у ньому обов'язково потрібно залишити місце і час для того, щоб побути наодинці зі своїми думками й переключитися.

Відео дня

Ідеальний варіант - подорож у ті місця, які є для Овнів значущими – це може бути як країна, в якій вони давно мріяли побувати, так і рідне місто, де вони виросли.

Гороскоп подорожей 2019: Тілець

Фінансове становище Тільців цього літа може виявитися досить нестабільним. Несподівані доходи можуть супроводжуватися такими ж раптовими грошовими витратами. А тому у плані відпочинку представникам знаку варто розглядати більш бюджетні варіанти, або ж розраховувати фінанси на поїздку заздалегідь, щоб уберегти себе від непередбачених ризиків.

Що стосується самого відпочинку, тут для Тільців все не так важливо, як компанія. А тому намагайтеся оточувати себе тільки тими людьми, які дійсно є "рідними" за духом і світоглядом.

Гороскоп подорожей 2019: Близнюки

Обставини, які складуться у професійній та побутовій сферах життя Близнюків можуть серйозно розхитати внутрішній стан. Звідси – дратівливість і конфлікти з близькими. І щоб відпочинок став вашим рятівним колом у морі негараздів і турбот, постарайтеся спланувати заздалегідь. Спонтанність у цьому плані може призвести до нових хвилювань і переживань.

Для відпочинку Близнюкам варто обирати спокійні й умиротворені місця, в яких представники знаку зможуть відновити внутрішню гармонію.

Гороскоп подорожей 2019: Рак

Цього літа яскраві емоції для Раків стануть гострою необхідністю. А тому, плануючи свій відпочинок, постарайтеся включити сміливі мандрівки й різні активності.

Дайвінг, підйом в гори або просто захопливі екскурсії в цікаві місця не тільки розширять ваш кругозір, але і змусять поглянути на багато речей та подій по-новому. А тому не бійтеся експериментувати!

Гороскоп подорожей 2019: Лев

Цього літа у Левів є всі шанси здійснити свою заповітну мрію і побувати в тих місцях, які представники знаку давно відзначили для себе як маленький "персональний рай".

Порада зірок – не відкладати поїздку і не шкодувати на неї фінансів. Все витрачене – і час, і гроші - повернеться вам подвійно. Тим більше, що шквал позитивних емоцій і хвиля натхнення після такої поїздки вам гарантовані.

Читайте такожАстролог назвавши щасливчиків тижня серед знаків Зодіаку

Гороскоп подорожей 2019: Діва

Діви – великі любителі все розпланувати до найдрібніших деталей. І відпочинок – не виняток. Але цього літа зірки радять вам вчинити по-іншому сценарію. Спонтанна поїздка до несподіваних місць принесе вам куди більший заряд позитиву, ніж ви розраховували.

А тому сміливо погоджуйтеся на раптові пропозиції близьких і друзів і перестаньте хвилюватися – все складеться найкращим чином!

Гороскоп подорожей 2019: Терези

Працьовиті Терези цього літа можуть настільки оточити себе робочими питаннями і побутовою рутиною, що для відпочинку в них просто може не вистачити часу. Але моральне вигоряння й тотальна втома, швидше за все, настануть раніше, ніж ви розраховували. А тому не забувайте, що відпочинок – це теж запорука успіху в роботі.

Постарайтеся викроїти хоч трохи часу для себе і проведіть його так, як ви хочете – займіться своїм хобі, сходіть на цікаві виставки або перечитайте улюблену книгу.

Гороскоп подорожей 2019: Скорпіон

Зірки обіцяють Скорпіонам не тільки цікавий і захопливий відпочинок. Є велика ймовірність, що їхня подорож принесе кардинальні зміни в особистому житті. Так, курортний роман самотніх Скорпіонів цілком може стати початком нових серйозних стосунків. Сімейним знакам відпочинок дозволить повернути колишню пристрасть у спілкуванні з партнером.

Головне при цьому – спланувати поїздку на середину літа, а при виборі місця – довіритися своїй інтуїції. Вона вас не підведе.

Гороскоп подорожей 2019: Стрілець

Моральний настрій на початку літа може підштовхувати Стрільців до необдуманих вчинків і неправильних рішень. І одним з них може стати планування відпочинку. Порада зірок – покластися на близьких людей або друзів, з якими ви хочете провести свою відпустку.

Також постарайтеся бути обережнішими й не випробовувати долю надто екстремальними видами спорту – є велика ймовірність травм.

Гороскоп подорожей 2019: Козеріг

Козероги – один з найбільш відповідальних знаків Зодіаку. Вони не тільки працьовиті в роботі, але й надмірно старанні. Ці якості характеру дуже сильно вимотують Козерогів, а тому найкращим доповненням до відпочинку буде сон.

Постарайтеся спланувати відпустку так, щоб у ній вистачило місця для здорового сну. Куди б ви не вирушите, дозвольте собі трохи пасивності. Це точно піде вам на користь.

Гороскоп подорожей 2019: Водолій

Водолії цього літа відчують у собі необхідність щось створювати. І саме творча реалізація стане найкращим видом відпочинку для представників цього знаку.

А тому, куди б ви не планували їхати – обов'язково подбайте про те, щоб приділити час своїй музі. Візьміть із собою у відпустку полотно і пензлики, якщо ви малюєте, або записуйте свої думки в блокнот. Повірте, у відпустці ви згенеруєте стільки цікавих ідей, що для їхньої реалізації і року не вистачить.

Гороскоп подорожей 2019: Риби

Стихія, яка допоможе Рибам максимально швидко відновити сили й підзарядитися – це вода. І навіть якщо ви не плануєте поїздку на море, постарайтеся обирати місця для відпочинку саме з водоймами.

Плавання і навіть просто спостереження за водною гладдю допоможе вам втихомирити внутрішні емоційні бурі й налаштує на потрібний лад.