Ілюстрація REUTERS

Увечері 21 червня відбудеться літнє сонцестояння. Точний час події - 18:55. Під час нього Сонце підніметься на найвищу точку і перейде з Близнюків в знак Рака. Цей день знаменує початок астрономічного літа, дні стануть потроху скорочуватися, а ночі - подовжуватися, аж до самого зимового сонцестояння 22 грудня.

Що особливого чекає нас у цей день, розповіла "КП" астролог Марина Скаді (Соколова).

За її словами, у день літнього сонцестояння закладається певний фон подій на найближчі півроку. У цей день Місяць перебуває в Козерозі, що несе несподіванки, сюрпризи, зустрічі з цікавими людьми, старими друзями. Власні вчинки, поведінка інших людей можуть бути незвичайними й незвичними. Виникає бажання більше бувати серед однодумців, говорити про політику, перетворення, проблеми науки, проводити час в інтелектуальних розвагах, зазначила вона.

Відео дня

Гороскоп на 21 червня: Овен

Для Овна цей день означає, що для успішного розвитку й досягнення результату будь-які справи треба розгортати неспішно. Дії будуть ефективні, якщо керуватися підсвідомими імпульсами. Довіряйте своїм почуттям, логічно ви не зможете пояснити ситуації й обставини, в яких опиняєтеся.

Гороскоп на 21 червня: Тілець

Тільцям доведеться більше ніж зазвичай пересуватися, рухатися, спілкуватися. Але проявляйте пильність, оскільки легковажні знайомства і зайва довірливість можуть призвести до матеріальних збитків. Якщо ви пройдете навчальний курс і отримаєте нові знання в найближчі півроку, вони вам дуже знадобляться в майбутньому.

Гороскоп на 21 червня: Близнюки

У Близнюків уява може розігратися і створити безліч картин як позитивного, так і негативного спрямування. Сприйняття інформації стає досить суб'єктивним, вибірковим і нерідко таким, що не відповідає реальному стану справ. Багато ваших розмов зводяться до особистих і сімейних справ.

Читайте такожАстролог розповів, яким знакам Зодіаку пощастить цього тижня

Гороскоп на 21 червня: Рак

Раки багатьох здивують своїм прагненням до лідерства з використанням мислення, мовлення, зв'язків, контактів, інформації. Активність ваша виражається, насамперед, через мову - енергійну, напористу, швидку. Інформація і знання приходять до вас завдяки власним діям і активності. У нелегких умовах при необхідності зусиль ви дозволяєте життєві ситуації.

Гороскоп на 21 червня: Лев

Леви працюють на перспективу, тому вам може здаватися, що ваші дії не приносять результату. Не робіть поспішних висновків, не зупиняйтеся, будьте енергійними й не йдіть в тінь, інакше плани будуть руйнуватися. Вам потрібно довести свою значущість, а далі лідерство буде складатися само собою.

Гороскоп на 21 червня: Діва

У Дів на перший план виходить інтуїтивне сприйняття інформації, ви відчуваєте, що стоїть за тими чи іншими висловлюваннями. У цей час реакція на новини і думка людей про що-небудь дуже залежать від вашого настрою, хоча вам здається, що все як завжди. Ви стаєте уразливим до будь-яких критичних зауважень на свою адресу, можете уникати спілкування через надумані образи або дозволити собі цинічні висловлювання.

Гороскоп на 21 червня: Терези

Для Терезів у цілому сприятливий період, в найближчі півроку ви зможете дозволити собі набагато більше, ніж у попередні роки. Ви зможете справити позитивне враження і отримати бажане, якщо реалізація ваших планів пов'язана з іншими людьми. Багато серед тих, хто народився під цим знаком, оформлять шлюбні стосунки або довгоочікувані офіційні ділові союзи.

Гороскоп на 21 червня: Скорпіон

Скорпіонам складно зрозуміти, до чого застосувати свою силу волі у найближчі місяці. Позитивна сторона цього періоду стане очевидною, якщо ви рішучі й заповзятливі, здатні усвідомити, що реальність не завжди така, якою здається. Ілюзорні перешкоди на вашому шляху зрештою зникнуть, а усвідомлення того, що ви зробили все можливе для їхнього подолання, зміцнить вашу впевненість у майбутньому успіху.

Гороскоп на 21 червня: Стрілець

У Стрільців може бути співчуття про нереалізовані можливості. Або, в протилежність цьому варіанту, ви схильні до необґрунтованого оптимізму, не бажаючи розвиватися і переносити випробування, в результаті опиняючись на щабель нижче. Якщо ви врахуєте свої помилки й почнете все заново, тоді в найближчі півроку зможете досягти ефективних результатів.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог розповіла, що зірки нам прогнозують

Гороскоп на 21 червня: Козеріг

Козероги перебувають у пошуку себе, спливають кармічні теми й ви усвідомлюєте їхні наслідки. Через кризу відбувається ваше особистісне зростання. Слідування обов'язку, звернення до досвіду й згода із совістю дозволяє реалізувати на практиці отримані знання. Терпіння і стійкість, дотримання законів і порядків допоможуть наблизитися до мети.

Гороскоп на 21 червня: Водолій

Водолії стають більш чутливими й нервовими. Вам хочеться свободи, змін, може з'явитися бажання змінити звичний стан речей. Душа вимагає чогось захопливого, тому в казки й дива віриться набагато легше. У цей період корисно орієнтуватися на довгострокові проекти, але необхідно реально оцінювати свої шанси й можливості, не даючи уяві брати верх. Слід гарненько подумати, перш ніж погоджуватися на будь-які умови.

Гороскоп на 21 червня: Риби

У Риб - період внутрішніх протиріч, які виступають у найближчі місяці на перший план. Ви не зможете чітко визначити свої цілі через недостатню серйозність ваших намірів або тому, що вони спочатку були породжені помилковими або далекими від реальності передумовами. Проблеми, які постають перед вами, хоча і заводять вас у глухий кут, тим не менш, допомагають підтримати стабільне положення, зрозуміти характер і обґрунтованість ваших вчинків. Уникайте вживання засобів, що змінюють свідомість.