З'явився гороскоп вірності / фото SlovoFraza

Астролог Влад Росс назвав найбільш вірні знаки Зодіаку. Серед них - Скорпіони, Раки, Козероги, Діви й Тільці.

"Пальма першості тут, як не дивно, у Скорпіона. Представники цього знаку – найбільш ревниві, їм властиво виснажувати свою другу половину постійними допитами: "Ти де був/була?", "Де і з ким ти зараз?". І хоча Скорпіон так ретельно контролює свого партнера через ревнощі, сам він навряд чи наважиться на зраду, бо, як правило, залишається вірним", - зазначив астролог у коментарі "Главреду".

За словами Росса, через те, що Скорпіони завжди з великою підозрою ставляться до інших, вони ретельно перевіряють і вивчають людину, перш ніж починають будувати з нею бізнес або стосунки. Скорпіони дуже болісно сприймають будь-які зради, бо вони роблять все, щоб цього уникнути.

Відео дня

Також не властиві зради знаку, пов'язаному з клановістю і сімейністю – Раку.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

"Представники цього знаку надійні в плані вірності та відданості. Від Раків не дочекаєшся зрад. Я завжди кажу, що, якщо навіть чоловік – Близнюк, але в його гороскопі Венера в Раку, він не буде зраджувати. Завжди важливо, де в гороскопі чоловіка й жінки перебувають Венера і Марс. Можна бути представником дуже вірного знаку Раку, але мати Венеру в Близнюках, і така людина буде часто зраджувати", - пояснив астролог.

Ще один знак Зодіаку, який навряд чи коли-небудь зрадить свого партнера – Козеріг. "Козероги, взагалі, як правило, однолюби. Якщо представники цього знаку з ким-небудь починають бізнес-співробітництво й ділові стосунки, то для них понад усе буде регламент, вони будуть діяти чесно і за правилами", - сказав Росс.

За словами астролога, практично не зраджують Діви – їм властиво зберігати вірність, бути поміркованими.

Також вірним знаком Зодіаку можна назвати Тільця. "Тільці – прагматичні та не люблять змін. Якщо вони щось роблять, то роблять ґрунтовно. Тільці люблять стабільність й звичну обстановку. Саме Тільці можуть складати розклад свого сексуального життя на тиждень, розписуючи заняття сексом чітко по днях", - резюмував експерт.

Раніше астролог Влад Росс назвав знаки Зодіаку, які народжені бути мільйонерами, а також тих, хто приречений на бідність.