Володимир Путін / REUTERS

Астролог Людмила Халанська склала гороскоп сумісності Володимира Зеленського та Володимира Путіна як потенційні перемовники.

"Сонце Путіна потрапляє в з'єднання з Плутоном Зеленського. Це з'єднання вже саме по собі, без інших аспектів між картами, вказує на неможливість взаємин, якщо між людьми немає поваги", - зазначила Халанська в коментарі "Главреду".

За її словами, прямий контакт між двома главами держав, якщо б і відбувся, не приніс би жодних результатів.

Відео дня

"Ще один негармонійний аспект від Сонця Путіна – квадрат Меркурія президента України, який тільки підтверджує повна відсутність бажання розуміти й навіть просто слухати один одного", - пояснила вона.

Читайте такожАстролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку в липні

"Меркурій Володимира Зеленського також перебуває у квадраті із Сатурном Володимира Путіна – про конструктивний діалог між цими двома людьми не може бути й мови!", - додала астролог.

Халанська зазначила, що якщо б ці дві людини мали якісь спільні справи в реальному житті, їм було б не уникнути інтриг, взаємних підозр і навіть судових розглядів.

"Сатурн лідера РФ потрапляє в з'єднання з Плутоном натальної карти Володимира Зеленського. Ті деякі позитивні аспекти, які присутні в гороскопі сумісності, ніяк не допоможуть їм домовитися, оскільки всі ці показники мають на увазі безпосереднє регулярне спілкування двох людей на особистому рівні, чого, зрозуміло, між ними немає і бути не може", - резюмувала вона.

Нагадаємо, раніше Путін поставив умови для початку діалогу з Зеленським. Він запропонував українському президентові поговорити з терористами "ЛДНР".