З'явився гороскоп до кінця 2019 року / фото pixabay

Друга половина 2019, за прогнозами астрологів, стане справжнім випробуванням успіху і принесе безліч викликів та можливостей.

У листопаді 2019 року відбудеться транзит Меркурія через Сонце — його вплив торкнеться всіх знаків Зодіаку. Друга половина року — час для знайомств і спілкування, йдеться в астропрогнозі НВ.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на другу половину 2019 року

Гороскоп: Овен

Овни можуть зіткнутися з непростим викликом, однак вони готові прийняти його. Ваша відмова миритися з помилками минулого стане великою перевагою. Листопадовий Транзит Меркурія стане моментом, щоб провести вас у світле і щасливе майбутнє.

Відео дня

Овни також відчують фінансовий підйом. Ви зможете знайти творчі шляхи подолання будь-яких перешкод на шляху до успіху.

Транзит Меркурія може привнести у ваше життя кохання й гармонію, якщо ви будете відкриті для нових людей.

Гороскоп: Тілець

Листопадовий Транзит Меркурія збігається з річним повнею в знаку Тільця, що принесе знаку везіння й відчутні поліпшення у всіх сферах. Тільці отримають можливість переглянути й змінити старі ідеї та плани. Для вас друга половина 2019 року стане можливістю виправляти помилки й розробляти нові проекти. Замість того, щоб вступати в протиріччя з важливими для вас людьми, ви можете співпрацювати та діяти як команда.

Листопадовий транзит Меркурія надасть вам можливість для зцілення від нерозуміння і минулих страждань.

Гороскоп: Близнюки

Оскільки головна астрологічна подія року пов'язана з покровителем Близнюків, Меркурієм, це важливе півріччя для вас. Для Близнюків це справжній шанс повністю змінити свій життєвий шлях. Зв'язок Нептуна із Сатурном, що означає рішучість, і Юпітером, планетою удачі, дозволять вам рухатися в напрямку своєї мрії. Юпітер також принесе щастя у ваші стосунки з близькими людьми. Що стосується кохання та особистого життя — друга частина 2019 року вас не розчарує.

Гороскоп: Рак

Друга половина 2019 стане для Раків часом для реалізації здорових змін. Якщо ви зможете прийняти виклики долі й оцінити її уроки, то отримаєте відповідні плоди. У вас буде унікальна можливість отримати вигоду з транзиту Меркурія і використовувати його для натхнення. Ваша подорож 2019 року йде новим шляхом, що веде до відчутних змін в якості вашого життя.

Гороскоп: Лев

Напередодні листопадового транзиту Меркурія у вас з'явиться шанс переглянути минулі рішення. Це допоможе вам закласти фундамент для ще більших поліпшень. Підтримка для Лева буде виходити від несподіваних джерел.

Цього року космос закликає вас показати свою легку сторону в справах сердечних. Якими б складними не були проблеми, друге півріччя 2019 принесе незаперечне почуття оптимізму і безтурботності.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи назвали головного везунчику серед знаків Зодіаку

Гороскоп: Діва

Для вас друга половина 2019 року буде часом натхнення, розуміння і ясності, хоча Нептун може привнести у ваше життя драматизм. Однак Діви будуть під покровителем Сатурна, який пов'язує себе з мрійливим Нептуном — від Дів потрібно, щоб вони направили свою творчу енергію в життєздатні ідеї. Вам також потрібно буде проявити рішучість у деяких питаннях — настав час бути сміливішими.

Гороскоп: Терези

У міру наближення транзиту Меркурія ви зосередитеся на витрачання своїх ресурсів. Переоцінка пріоритетів прояснить ваш шлях до щастя.

Важливо зосередитися на напрямку, в якому ви рухаєтеся, а не зупинятися на минулому. Якщо ви впустите у своє життя помірний ризик, вам буде легше справлятися з важкими ситуаціями й отримувати дивовижні вигоди, які значно поліпшать ваше фінансове становище.

Гороскоп: Скорпіон

Друга половина 2019 року — ваш шанс проявити себе. Ви отримаєте можливість взяти на себе відповідальність за свою долю. Якими б не були ваші мрії, 2019 рік принесе натхнення та інтуїцію, щоб допомогти вам реалізувати їх.

Гороскоп: Стрілець

Транзит Меркурія в листопаді допоможе вам відновити в собі якості, які, як вам здавалося, давно загублені. Ви з новими силами присвятите себе своїм ідеям і планам. Ви будете повертатися до минулого, але отримаєте шанси переглянути ключові рішення. Ваше завдання — знайти баланс між свободою і розумінням потреб важливих людей у вашому житті.

Справи сердечні для вас стануть справжніми американськими гірками. Будьте готові до драм і випробувань.

Гороскоп: Козеріг

Коли Юпітер, планета везіння, увійде в сузір'я Козерога на початку грудня, половина головних планет опиниться під вашим знаком — це потужна позиція, що передбачає період великого успіху. Ваш правитель, Сатурн, залишається у вашому знаку, а Плутон перебуває там з 2008 року, тому у вас з'являться впливові союзники, які допоможуть вам вирішувати складні ситуації.

Гороскоп: Водолій

Листопадовий Транзит Меркурія змінить сприйняття вами людей, оскільки ви почнете сприймати свою емоційність як ресурс, а не вразливість.

Вплив Юпітера гарантує, що підтримка, від якої ви залежите, буде приємною та насиченою. Транзит Меркурія підкреслює вашу здатність спілкуватися і фокусується на злитті інтелекту й емоцій. З вірою у своїх друзів і новою впевненістю в собі ви можете досягти чогось дійсно особливого.

Гороскоп: Риби

Листопадовий Транзит Меркурія дозволить вам закріпити те, чого ви навчилися в цьому році. У другій половині 2019 року вам буде протегувати ваша планета — Нептун, і його зв'язки із Сатурном принесуть вам везіння та великі можливості.