Названо найбільш раціональні знаки Зодіаку / фото slovofraza.com

Одні знаки Зодіаку в житті більше керуються розумом і логікою, інші – почуттями й емоціями. Хоча, звичайно, такий поділ досить умовний – все залежить від кожної конкретної людини.

Астролог Влад Росс у коментарі "Главреду" розповів, які знаки Зодіаку найрозумніші та найраціональніші.

"У першу чергу, це знаки Зодіаку стихії Землі та Повітря. Серед них найбільш раціональний на першому місці – Козероги. Вони дуже люблять планувати все на роки вперед, їм характерна розсудливість. Дуже цінують досвід", - зазначив астролог.

Відео дня

За його словами, на другому місці – Діви. Це дуже практичний та розважливий знак Зодіаку.

На третьому місці – Терези, зазначив Росс.

"Люди, народжені під знаком Терезів, завжди привабливі й здаються дуже чутливими, але, наприклад, шлюб досить часто вони укладають з розрахунку, за розрахунком вони спілкуються з друзями. Ці три знаки – найраціональніші, кмітливі й схильні все продумувати наперед", - пояснив він.

Читайте такожАстролог назвала п'ять знаків Зодіаку, яким пощастить у липні

Якщо говорити про найбільш ірраціональні знаки Зодіаку, то, за словами астролога, на першому місці – Риби.

"Вони завжди витають у хмарах. Намагаючись розібратися у діях Риб, пам'ятайте, що там і немає жодної раціональності та логіки. Вони живуть у своєму "смарагдовому місті", "рожевих мріях", у своєму вигаданому світі. Риби дуже чутливі", - сказав він.

Друге місце – Раки. Представники цього знаку, як і Риби – дуже емоційні. Раки часто задкують назад, керуючись відчуттями й емоціями. Вони – ірраціональні, живуть почуттями, зазначає експерт.

І замикають трійку Водолії.

"Водолії, як і Риби, схильні жити у світі фантазій. Дуже захоплюється прогнозами, прогнозуванням, містикою. Це – найбільш "небесний" знак Зодіаку, відірваний від реального життя. Небеса пов'язані саме з Водоліями", - резюмував він.

Як прогнозували раніше астрологи, друга половина 2019 року стане справжнім випробуванням везіння та принесе безліч викликів та можливостей.