З 2 серпня настає вдалий час для всіляких починань / depositphotos

Першого серпня закінчується несприятливий період ретроградного Меркурія, що тривав з 8 липня.

Як розповіла астролог з Києва Олена Осипенко, з 2 серпня настає вдалий час для всіляких починань. Причому позитивний вплив Меркурія на справи земні буде поступово зростати і досягне свого максимуму у вересні. А триватиме сприятливий період до 30 жовтня, пишуть "Факти".

Читайте такожВідкриються нові перспективи та можливості: астролог склав прогноз на тиждень

Відео дня

"Особливо сприятлива астрологічна ситуація настає для угод по купівлі-продажу, оформлення документів, ведення переговорів та інших комунікацій, - каже Осипенко. - Також важливо відзначити, що першого серпня в 6 годин 12 хвилин за київським часом сталася точна фаза нового місяця в дев'ятому градусі Лева. Два дні до і після цієї події — це сприятливий час для визначення планів на найближчий місяць. Слід знати, що в ці дні (два до і після молодика) у багатьох людей (насамперед з ослабленим здоров'ям) погіршується самопочуття, відбувається занепад сил. Тому бажано в ці дні уникати фізичних та психологічних навантажень, стресових ситуацій. Словом, розумно витрачати свої душевні і фізичні сили.

Не тільки в цей період, а повсякденно бажайте людям добра. Поставте всередині себе психологічну перешкоду почуттям неприязні, образи, злості, страху...