фото tv.ua

День схиляє до радикалізму і крайнощів, так що будь-яке невдоволення буде супроводжуватися безапеляційністю суджень і небажанням йти навіть на найменший компроміс. Не те що перемогти, а навіть домовитися з ким-небудь 3 серпня буде вкрай складно. Втім, день може виявитися доволі продуктивним – достатньо направити свою кипучу енергію в якесь мирне і головне, позитивне русло. Наприклад, на фітнес, шопінг або нескладні домашні справи.

Овен

3 серпня Овен може з подивом виявити в собі схильність до пуританства. В цей день його погляди на правила пристойності можуть бути неабияк гіпертрофовані. Двозначні жарти і брутальні натяки (неважливо, в чию адресу вони спрямовані) будуть викликати в Овна роздратування і бажання дати негайну відсіч. Так і до сварки дійти недовго!

Читайте такожВідкриються нові перспективи та можливості: астролог склав прогноз на тиждень

Відео дня

Телець

3 серпня Тельцю краще якомога рідше з'являтися на людях, особливо у великих компаніях. На жаль, з одного боку, в цей день вас буде тягнути на спілкування, з іншого ж – є великий ризик в розмовах непомітно втягнутися в неприємне з'ясування стосунків. Самолюбство ж Тільця 3 серпня буде загострилась настільки, що все це може надовго залишити в душі важкий осад.

Близнюки

Щоб цей день пройшов у Близнюків позитивно, найкраще підготуватися до нього ще з вечора і, як мінімум, зробити в будинку хороше прибирання. Ніщо не буде 3 серпня дратувати Близнюків сильніше, ніж бруд і сміття в їх квартирі. Навіть банальні крихти на столі 3 серпня можуть зіпсувати Близнюкам настрій на весь день, через що і всі інші їхні справи підуть шкереберть. Чистота ж, навпаки, налаштує Близнюків на позитивний перебіг справ.

Рак

3 серпня Рака можуть долати найрізноманітніші питання, за значимістю і з практичної цінності порівнянні з сакральним питанням про сенс життя. Якщо Рак не хоче провести цілий день в марних сумнівах і метаннях, йому краще на час переключити свій мозок на що-небудь більш просте і практичне. А щоб день зовсім не пропав, не здумайте 3 серпня робити оточуючим зауваження! Тільки гірше буде.

Читайте такожСтрільці опиняться в центрі уваги, а на Скорпіонів чекає приємна зустріч: любовний гороскоп на серпень

Лев

3 серпня Лев має всі шанси знайти відповідь на сакраментальне питання: «Куди йдуть гроші?». Шкода тільки, що одної відповіді тут мало. Непогано було б ще знайти спосіб якось залатати цей витік, поки він не перетворив гаманець Лева в справжню чорну діру. Ось тільки не треба 3 серпня на цьому ґрунті з'ясовувати стосунки: шуму і нервів від цього буде набагато більше, ніж користі.

Діва

3 серпня Діва буде точно знати, що, кому і в якому порядку потрібно робити. Навколишні ж цього знати не будуть, тому Діві доведеться перестерігати, переконувати і доводити їм свою точку зору. Звідси і конфлікти. Так може, і не потрібно нікому нічого доводити? Без цього 3 серпня день у Діви пройде куди продуктивніше і спокійніше.

Ваги

Найкраще, що можуть зробити 3 серпня Терези, – це присвятити день собі! Знайдіть час, щоб сходити у фітнес-клуб, в косметичний салон або в солярій. Непогано було б прийняти ванну з ефірними маслами. А ось в чужі справи 3 серпня Терезам краще не впрягатися – нічим хорошим це не закінчиться.

Скорпіон

3 серпня центральне місце в планах Скорпіона буде займати пошук задоволень. І не тільки духовних. Куди ймовірніше, що з самого ранку в голову Скорпіона буде то і справа закрадатися зрадницька думка про те, щоб з'їсти що-небудь смачненьке і аж ніяк не корисне. Обережніше! 3 серпня і после3 серпня дні представляють велику загрозу для вашої фігури!

Стрілець

3 серпня протягом дня Стрілець буде відчувати тягу розібратися з усіма назрілими, а також назревающими питаннями і проблемами. Головне, щоб ця тяга випадково не перекинулася на з'ясування відносин з ким-небудь. Набагато краще використовувати її на те, щоб привести в порядок справи, що нагромадилися. Заодно Стрільцеві непогано навести порядок в сумочці або у шухляді свого столу – там 3 серпня можна знайти те, що вважався безповоротно втраченим.

Читайте такожМісячний календар на серпень 2019: найбільш сприятливі та несприятливі дні

Козеріг

3 серпня головним ворогом Козерога може стати його власну мову! Не треба казати в очі все, що ви думаєте. Навіть якщо у вас немає наміру нікого образити, 3 серпня ви можете випадково зачепити чиюсь болючу струну. Говорити, що думаєш, – це, звичайно, добре. Але думати, що говориш, теж не заважає.

Водолій

3 серпня самолюбство Водолія буде піддано самим рішучим випробувань. День обіцяє бути наповнений великою кількістю гарячих суперечок. При цьому у самого Водолія загостриться надприродна здатність бачити образливий натяк навіть там, де його і в помині не було. Якщо ви не хочете провести весь день в конфліктах, всіма силами ухиляйтеся від спірних тем. І ні в якому разі не піддавайтеся спокусі розставити всі крапки над «i» в якому-небудь важливому питанні.

Риби

3 серпня Рибам краще не приймати важливі, відповідальні рішення. Зірки гороскопу то і справа будуть схиляти їх до прийняття надміру радикальних заходів, а це далеко не завжди добре. Саме тому 3 серпня Рибам корисно зайвий раз усе обміркувати, перш ніж висловити свою думку і тим більш почати діяти. Втім, якщо якась ситуація давно назріла і вимагає рішучих заходів, це відмінний день для того, щоб взяти бика за роги!