З'явився гороскоп на 9 серпня / фото rabstol.net

9 серпня, за прогнозами астрологів, зірки будуть щедро наповнювати вас активною енергією, цілеспрямованістю й вірою у власні сили.

Варто тільки захотіти, й вам у цей день будуть під силу будь-які досягнення, передає 1001goroskop.

ОВЕН

9 серпня інтереси й плани Овна протягом дня не раз будуть змінюватися. Весь день його буде тягнути то в одну, то в іншу сторону, й опиратися цим поривам буде важко.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ

Тілець ризикує повною мірою відчути, що таке войовничість. Ні, війни він оголошувати не збирається. Та й навіщо оголошувати? Зручніше ж почати війну без оголошення, заставши супротивника зненацька! Такі пориви будуть виникати в душі Тільця неодноразово. Тому ймовірні конфлікти та сварки.

БЛИЗНЮКИ

9 серпня Близнюки здатні легко захопитися найрізноманітнішими речами. Ці інтереси будуть накочувати несподівано, захоплюючи Близнюків з головою. Однак протягом дня цих захоплень може бути стільки, що Близнюки й самі перестануть розуміти, що більше їх приваблює і куди їх тягне.

РАК

Рак ризикує несподівано для себе захопитися якоюсь нісенітницею. Втім, самому Раку предмет його захоплення здаватися нісенітницею не буде! Більше того, ця річ здатна захопити увагу настільки, що через це Рак упустить щось дійсно важливе.

ЛЕВ

Леву може здатися, що центр обертання Всесвіту неодмінно повинен бути десь поруч з ним. Ну, а оскільки у Всесвіті щодо цього може бути інша думка, Лева така ситуація буде дивувати. Раз за разом він буде робити все, щоб виправити цю ситуацію, активно привертаючи до себе увагу і намагаючись потрапити в епіцентр подій. Тут головне – не перестаратися, бо не завжди бути в центрі – добре.

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог розповів, на які знаки Зодіаку чекають зміни

ДІВА

9 серпня Діва ризикує з головою ввійти у роль домашнього тирана і диктатора! При цьому самій Діві цілком може здаватися, що вона просто проявляє корисну ініціативу на благо всієї сім'ї. Ось тільки з боку домашніх це буде добряче походити на самодурство. Якщо Діва не хоче надмірно нагнітати обстановку, їй не завадить зменшити кількість командирських ноток у своєму голосі.

ТЕРЕЗИ

9 серпня якщо вже Терезам спаде якась думка, то вона легко може набути характеру нав'язливої ідеї. У такому стані Терезам краще звести спілкування до мінімуму, інакше розмови будуть переростати в безглуздий спір.

СКОРПІОН

Скорпіону 9 серпня логічним здасться правило: "Якщо не можна, але дуже хочеться, то можна". У принципі, нічого поганого в цьому немає, якщо тільки доповнити цю формулу маленьким пунктом: "Все добре в міру".

СТРІЛЕЦЬ

У Стрільця може прокинутися незбориме бажання покерувати оточуючими. Що ж, якщо ви відчуваєте в собі реальні якості лідера, то вперед! А ось якщо цих якостей в характері Стрільця бракує, то не варто й намагатися.

КОЗЕРІГ

Життя змусить Козерога поборотися з обставинами! Незважаючи на те, що сам Козеріг не буде налаштований на підвищену активність, якісь події будуть вимагати його енергійної участі. Хтось із його оточення може непомітно втягнути Козерога в затяжний спір або (ще гірше) запрягти його у вирішення непотрібного Козерогові завдання.

ВОДОЛІЙ

У Водолія є можливість дізнатися щось незвичайне і цікаве! У цей день його життя буде сповнене яскравих, феєричних емоцій та вражень. Єдина умова – не надавати великого значення прикрим дрібницям.

РИБИ

Риби будуть відчувати труднощі із самоорганізацією і дисципліною. Утриматися в цей день у звичних рамках буде напрочуд важко, хоча саме цього Риби й будуть прагнути.