З'явився гороскоп на 24 серпня / фото УНІАН

Що обіцяє українцям головне державне свято країни – День Незалежності, розповіла астролог Марина Скаді.

24 серпня відбудеться важлива астрологічна подія – Венера з’єднається з Марсом у знаку зодіаку Діва. Венера відповідає за жіночність, а Марс – за войовничість. Зустріч цих двох планет обіцяє нам незвичайну енергію, розповіла астролог, слова якої передають "Факти".

Читайте такожГороскоп на 9 серпня 2019: астрологи розповіли, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Відео дня

У цей день спілкування складатиметься невимушено, хороший день для гостей. Це - відмінний час для того, щоб переглянути своє життя, поглянути на нього зі сторони, прогнозує Скаді.

"Добре протікатиме робота з інформацією, підвищуватимеся здатність до навчання, до будь-яких інтелектуальних занять. З’явиться можливість записатися на курси, про які давно мріяли. Ви все встигатимете, є шанс легко впоратися з купою дрібних поточних проблем. Добре зайнятися купівлею-продажем, 24 серпня для цього відповідний час. Вдало складатимуться короткі ділові поїздки", - стверджує астролог.

За її словами, 24 серпня не варто приймати важливих рішень. Є ймовірність стати жертвою шахраїв або потрапити у неприємну ситуацію, пов’язану з грішми, втратити квитки або документи. Також, каже Скаді, не варто вирушати у далеку дорогу.

Раніше відомий астролог Павло Глоба склав прогноз для всіх знаків Зодіаку на серпень. Він розповів, кому найбільше пощастить у грошах, коханні, кар'єрі, а кому варто бути обережними.