Астролог назвав найдобріші знаки зодіаку / фото depositphotos

Всі знаки Зодіаку можна розділити на добряків і злюк. Але обов'язково слід пам'ятати, що в будь-якому правилі є винятки.

Про це розповів відомий український астролог Влад Росс, передає "Главред".

Астролог склав рейтинг найдобріших та найтолерантніших знаків Зодіаку.

Відео дня

Читайте такожПовня 15 серпня: що не можна робити та як "осетровий" місяць вплине на знаки Зодіаку

"Найдоброзичливіший знак Зодіаку – це Терези. Це добре простежується на прикладі країн, що перебувають під впливом Терезів. Мова йде, наприклад, про Англію і Тибет. Відтінок Терезів також є в Японії і Канаді, хоча перша країна – Діва, а друга – Водолій, але обидві вони з "терезівським" відтінком. Люди в цих країнах завжди добродушні і доброзичливі, завжди толерантні, ввічливі і чемні. Саме в цих країнах жителі найменше лаються матом. Терези завжди тримаються з посмішкою на обличчі, але... дулею в кишені", - зазначив Росс.

"Срібло" самого доброго знаку дісталося Леву.

"Леви також відрізняються добротою, однак основна їх риса – благородство. Помічено, що, навіть якщо Лев щось утне, довго на нього ніхто не може злитися черег його вроджене благородство і доброзичливість. Саме тому серед представників цього знаку багато менеджерів, фахівців з управління персоналом та керівників компаніями. Леви володіють великим шармом і чарівністю. Крім того, вони абсолютно незлопам'ятні. Проте Леви досить егоїстичні і думають, що все крутиться навколо них, а вони самі, передусім, зосереджені на своїй яскравій персоні", - заявив астролог.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють казкове везіння у вересні

У трійку знаків з широкою душею потрапили також Стрільці.

"Особливо багато представників цього знаку зустрічається в політиці, тому нерідко можна побачити, що сьогодні Стрільці з кимось ворогують, а завтра – вже друзі, на екрані з кимось люто сваряться, а, виходячи зі студії, мило і абсолютно мирно розмовляють. Стрільцям властива та ж риса, що Левам – вони не тримають зла на інших", - розповів експерт.

Четверте місце у цьому "рейтингу" зайняли Близнюки.

"Представники цього знака, звичайно, не полізуть за словом у кишеню, але вони завжди здатні домовитися і вирішити проблему дипломатичним шляхом. Яскравий тому приклад – країна, що перебуває під впливом Близнюків, Сполучені Штати Америки. До речі, Брюссель, що знаходиться в Бельгії, теж, як і вся країна, знаходиться під владою Близнюків. Брюссель – це місто, де всі європейські країни здатні домовитися і порозумітися між собою. Хоча Близнюки, як правило, запальні, але вони навіть після самих запеклих боїв і протистояння навряд чи будуть тримати зло на свого опонента чи ворога. Серед Близнюків зазвичай багато боксерів і військових", - зазначив Росс.

І замикає п'ятірку добряків, за словами астролога, Водолій.

"Для представників цього знаку завжди дуже важлива компанія, команда, колектив. Вони цінують дружню участь, прагнуть налагодити хороші відносини і теплу атмосферу в колективі", - резюмував експерт.

Як повідомляв УНІАН, раніше астролог дала прогноз на День Незалежності.