Астролог розповів, чи потрібен українцям парад на День Незалежності / фото УНІАН

За словами астролога Влада Росса, проведення військового параду на День незалежності зараз недоречне.

Про це він розповів у коментарі "Главреду".

"Найсильніша держава в світі Сполучені Штати Америки кілька десятиліть не проводила паради на День незалежності США. І тільки Трампу чомусь спало на думку в цьому році провести парад, як у Москві, що й було зроблено 4 липня. Тобто найбільш впливова держава на планеті не має традиції проведення військових парадів, але при цьому у неї залишаються найбільш могутні війська", - зазначив астролог.

Відео дня

Читайте такожСтало відомо, які премії отримають українські військові до Дня Незалежності

За словами Росса, Зеленський абсолютно правильно зробив, відмовившись від ідеї параду в День Незалежності України.

"Принаймні, тепер не буде розкрадено чергову кругленьку суму з державної скарбниці. Адже половина тих грошей, які виділяються на паради, осідає в чиїхось кишенях. А так, гроші підуть на справу – на премії українським військовослужбовцям. Що набагато корисніше". - пояснив експерт.

Вся військова міць і сила України потрібна на сході країни, а не в Києві, упевнений Росс.

"Поки не закінчилася війна, доречніше, щоб військова техніка і озброєння були на Донбасі. А от коли війна закінчиться, перестануть стріляти, тоді можна буде проводити паради і урочисто проводити військову техніку по Хрещатику. А за рейтинги Зеленському з цього приводу не варто переживати: симпатиків це не відштовхне", - резюмував він.

Читайте такожУ Києві провели першу репетицію Маршу до Дня Незалежності (відео)

Як повідомляв УНІАН, 9 липня президент Володимир Зеленський заявив, що замість параду на День Незалежності України держава виділить 300 млн грн на виплати премій військовослужбовцям. Військовий парад на День Незалежності в Києві не буде проходити вперше з 2014 року.

30 липня керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що на День Незалежності на Хрещатику в Києві замість військового параду відбудеться Хода гідності за участю військовослужбовців, ветеранів АТО, медиків, вчителів, спортсменів, дипломатів і волонтерів. За його словами, в ході візьме участь Зеленський і керівництво держави.