Астрологи назвали одинаків серед знаків Зодіаку / psychologytoday.com

Астрологи склали перелік знаків Зодіаку, які, за їхніми словами, найчастіше борються з самотністю.

Цей список складено на підставі психологічних особливостей типових представників того чи іншого знаку Зодіаку, передає SlovoFraza.

Скорпіон

На самітника типовий Скорпіон не схожий: у цих людей магнетична харизма, навколо них багато залицяльників, до них всі тягнуться, вони можуть ставати зірками вечірок, серед них — фатальні красуні й красені. Однак при цьому Скорпіонам часто ні з ким поговорити по душах. У них непростий характер, іноді вони відштовхують від себе гідних людей, просто не розгледівши їх. Тому Скорпіонам важливо формувати свою особистість в гармонії, щоб згладжувати гострі кути й залучати в життя більше оптимізму і менше драми.

Відео дня

Лев

Іноді в їхній «свиті» просто немає людини, готової розділити з Левом і горе, і радість. Поки «цар звірів» на висоті, поруч і шанувальники, й заздрісники, які маскуються під хороших приятелів. Але щойно Леву потрібна підтримка, опора, коли він потребує дружнього плеча або замислюється про створення сімейного гніздечка, навколо не залишається ні душі. Щоб не перетворитися на вовка-одинака, Левам варто більш уважно ставитися до кола близьких людей, не кваплячись вписувати в нього сторонніх, і цінувати тих, хто був поруч у важку годину.

Читайте такожГороскоп на 20 серпня 2019: астрологи розповіли, що чекає на знаки Зодіаку

Козеріг

Завзятість цього знаку Зодіаку не знає меж, а ще він достатньо амбітний, тому часто саме Козероги, незважаючи на будь-які перепони, йдуть вгору кар'єрними сходами, домагаються висот у бізнесі, влаштовуючи своє життя. Проте у всьому потрібна гармонія: якщо не звертати уваги на стосунки з людьми, не приділяти належної уваги любовній сфері й підтримці дружніх зв'язків, ті поступово займуть у житті занадто віддалене місце. Крім того, Козерогам просто потрібно іноді відпочивати в компанії, не думаючи про завтрашній день.

Овен

Народжені під цим знаком Зодіаку — люди чесні до прямоти, вони можуть без прикрас висловити правду у вічі співрозмовнику, не рахуючись з його почуттями. Через це часом в Овнів виникає слава людей, які за словом в кишеню не полізуть, хоча саме до слів Овнів багатьом варто було б прислухатися. Але йдеться не про них — що самим Овнам робити, якщо люди не поспішають йти на зближення, а партнери сайту знайомств — на друге побачення? Шлях до щастя в Овнів лежить через роботу над манерою спілкування. Більш м'яку критику оточуючі приймають охочіше, а на романтичній зустрічі краще обійтися без неї.

Водолій

Замикає п'ятірку одинаків Водолій. Представники цього знака Зодіаку, на відміну від багатьох, від свого усамітнення не страждають, а насолоджуються ним. Водолії — люди, якими захоплюються, серед них багато дослідників, творчих натур, яким деколи треба залишитися наодинці зі своїми ідеями, винаходами. Однак і Водоліям хочеться тепла і щастя. Їм астрологи радять шукати споріднену душу, щоб партнер міг оцінити устремління Водоліїв і підтримати їх.

Раніше астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку з 19 по 25 серпня 2019 року. Вони виділили три знаки Зодіаку, яким зірки, за їхніми словами, обіцяють везіння.