Гороскоп на 21 серпня 2019 / фото з відкритих джерел

Перешкодити успіху у цей день деяким знакам Зодіаку може лише відсутність взаєморозуміння з колегами і близькими – намагайтеся не тиснути на людей, інакше отримаєте жорстку відсіч.

Про те, що чекає сьогодні, 21 серпня, кожен знак Зодіаку, астрологи розповіли 1001goroskop.

Овен

Овен має шанс відчути себе на коні! День наділяє його такими якостями, як рішучість, цілеспрямованість і проникливість, завдяки чому навіть складні справи будуть даватися йому легко. Овен здатний розібратися в заплутаній проблемі, знайшовши шляхи її вирішення. Його плани будуть вирізнятися чіткістю, а дії ефективністю.

Відео дня

Тілець

День дарує Тільцю величезний, практично безмежний потенціал! Головне для нього – не упустити момент, щоб скористатися всіма сприятливими можливостями. Зірки гороскопу закликають Тільця не сидіти вдома – адже під лежачий камінь вода не тече – а намагатися бути в самому центрі подій. Дотримуючись цієї поради, Тілець здатний досягти багато чого: день надасть йому шанс змінити своє життя в ліпшу сторону.

Близнюки

Зірки гороскопу схиляють Близнюків до того, щоб провести цей день у тиші – і зовнішній, і внутрішній. Настав час відсторонитися від того, що відбувається, щоб поглянути на події з боку. Щоб налаштуватися на медитативну хвилю, Близнюкам слід уникати активного спілкування, прислухаючись до голосу підсвідомості.

Рак

Почуття Раків перебуватимуть у рівновазі. Зірки гороскопу дарують йому гармонію зі світом і з собою, і це відчують всі, хто перебуває з ним поруч. Завдяки своїм позитивним емоціям, Раку буде нескладно завоювати прихильність людей і, якщо потрібно, заручитися їхньою підтримкою. Цей день підходить для нових знайомств, спілкування, романтики, подорожей, творчості.

Лев

Відмінний день для того, щоб Лев зайнявся своєю кар'єрою або вирішенням інших амбітних завдань. День наділяє його такими рисами, як організованість, сила волі та здатність рухатися до мети (особливо, якщо це гідна мета). Зірки гороскопу обіцяють, що, направивши енергію в потрібне русло, Лев зробить впевнений крок вперед.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Діва

У Діви є шанс переконатися в справедливості прислів'я «Не було б щастя, та нещастя допомогло». Є велика ймовірність того, що якісь несприятливі, на перший погляд, обставини в результаті обернуться для Діви везінням.

Терези

На Терезів очікує день величезних можливостей, причому ці можливості не залежать від перешкод. Навпаки, Терези будуть налаштовані по-бойовому, тож перешкоди і складні завдання лише розпалять їхній азарт. Те ж саме стосується і суперників: вони будуть стимулювати Терезів, виконуючи для них роль червоної ганчірки перед носом бика.

Скорпіон

Скорпіону у будь-якій зі сфер його життя може надійти досить приваблива пропозиція, однак перш ніж на неї погоджуватися, зірки гороскопу радять як слід подумати. Можливо, пропозиція дійсно виявиться вигідною, а може, в ній криється каверза. Щоб це з'ясувати, Скорпіону слід зібрати побільше інформації й лише потім прийняти рішення.

Стрілець

Зірки гороскопу попереджають Стрільця про те, що до справ не варто ставитися надто серйозно. Особливо це стосується побутових питань, рутини й дрібниць. Страшно уявити, яка напруга може виникнути, якщо намагатися зробити все правильно, «від і до», нарікаючи на найменшу помилку! Стрілець ж буде налаштований так, що будь-яка неправильність здатна позбавити його душевної рівноваги.

Козеріг

Події сприяють Козерогові, а доля може підкинути йому приємний сюрприз. Не виключено підвищення у службі, подарунок, незаплановані гроші. Єдиний підступ дня – це стосунки з оточенням: Козеріг може випадково зіпсувати їх, надто зосередившись на собі та своїх успіхах. Можливо, домагаючись свого, Козеріг буде занадто штовхатися ліктями або ж навпаки, його досягнення викличуть заздрість.

Водолій

День Водолія обіцяє бути сповнений емоціями й душевним спілкуванням! Зірки гороскопу радять йому присвятити якомога більше часу коханій людині, друзям і рідним. Навіть просте проведення часу в колі близьких подарує Водолію потужний заряд позитивної енергії. Якщо ж між Водолієм і близькою людиною назріла важлива розмова, краще, не зволікаючи, провести її саме в цей день.

Риби

Риби здатні демонструвати величезну активність у справах, проте зірки гороскопу застерігають їх від поспішних вчинків і рішень. День схиляє Риб до того, щоб спочатку діяти, а потім вже думати, і це може позначитися на справах не найкращим чином. Щоб не наламати дров, Рибам необхідно не піддаватися емоційним поривам.