З'явився гороскоп на сьогодні, 22 серпня / slovofraza.com

Астролог Павло Глоба дав детальний гороскоп на четвер, 22 серпня, для всіх знаків Зодіаку.

Щасливчиками дня стануть три знаки Зодіаку, не пощастить - чотирьом, передає SlovoFraza.

Гороскоп на 22 серпня: яким знакам Зодіаку пощастить

Близнюки

Ваша відданість домашнім справам гідна захоплення. Сусіди й родичі можуть позаздрити чудовій атмосфері в будинку, в якому панує порядок і чистота. Використовуйте свою фантазію і знання в релаксації та оформленні інтер'єру — і у вашому будинку буде панувати приємна і розслаблена атмосфера.

Відео дня

Лев

Перша половина дня сприятлива для переговорів й укладення договорів. Багато хто зрозуміє, що без підтримки партнерів не обійтися. Постарайтеся домогтися успіху копіткою працею й ангельським терпінням.

Скорпіон

Вам гарантована допомога зірок у професійних справах. Очікується успішна робота спільно з партнером або напарником. Налаштовуйтеся на співпрацю. Ваші успіх й фінансовий добробут будуть залежати від вашого вміння ладити з партнерами та використовувати високих покровителів.

22 серпня: астролог розповів, яким знакам Зодіаку не пощастить

Рак

Посилюється пристрасність, сексуальність, активізуються інтимні зв'язки. Існує ймовірність любовної зради. Ви можете бути несправедливі до обранця чи обраниці. Не піддавайтеся любовним спокусам. Це несприятливий період для вступу в шлюб.

Стрілець

Через властиву вам емоційність, багату фантазію та уяву ви здатні заводити ризиковані знайомства з різними людьми. І такі ризиковані зв'язки можуть найнесподіванішим чином впливати на кар'єру. Не залучайте у свій бізнес друзів — хтось може позаздрити вам або нашкодити, так би мовити, з кращих спонукань.

Козеріг

Вам знадобиться докласти чимало зусиль, щоб утриматися на плаву у фінансовому плані. Не зловживайте службовим становищем. Не позичайте грошей і не беріть у борг.

Риби

Існує ймовірність зіткнення з бюрократією, вас можуть намагатися навантажити чужими проблемами. Постарайтеся уважніше ставитися до своїх обов'язків, інакше вам не уникнути проблем.

Нейтральним день буде для таких знаків Зодіаку

Овен

Багатьох будуть обтяжувати сімейні зобов'язання, необхідність виховання "важких" підлітків. При всій своїй зайнятості знайдіть час, щоб з ними поговорити, щоб їх похвалити за успіхи й вказати на промахи. До того ж, спілкування з дітьми розвиває вас як особистість.

Тілець

Оскільки ви цілеспрямована людина, яка любить свою роботу, в потоці справ для вас досить проблемно виділити час для спілкування з родиною. Однак якщо ви цього не зробите, то сім'я надовго опиниться за межею вашої уваги. Радимо вам будувати сімейне спілкування також цілеспрямовано, як і виробничі контакти. Адже саме сім'я дає вам сили для плідних дій у зовнішньому світі.

Діва

Цей день може зажадати від мудрих Дів авантюризму, бо професійний ризик буде просто необхідний. Потрібно пам'ятати, що партнери переслідують свої інтереси, а не ваші. Вам знадобиться оволодіти мистецтвом й спритністю досвідченого азартного гравця.

Терези

Не виключено, що ваші устремління виявляться пов'язаними із закордоном. Друга половина дня вимагатиме зосередженості, це час планування та кар'єрного зростання. Використайте можливість для далеких подорожей, розширення кругозору.

Водолій

22 серпня ви можете проявити себе як людина дуже практична, яка знає всьому ціну. У вас може з'явитися потреба постійно оновлювати свій побут, починати ремонт, купувати меблі. Потрібно сконцентрувати свою увагу на одній проблемі. Інакше значні витрати можуть викликати невдоволення близьких.