З'явився гороскоп на вересень / slovofraza.com

Венера - планета, що відповідає за офіційний шлюб, красу, гармонію, любов, у першій половині вересня рухається по знаку земної стихії - Діві, впливає на характер взаємин між людьми, поєднуючи в цей період любовну і фінансову сфери.

Про це пише астролог Марина Скаді, передає ТСН.

Овен

Захочете зробити щось важливе, значуще для своєї другої половинки. Вам може здатися, що кохана людина щось недоговорює і на цьому ґрунті можливі непорозуміння і сварки. Постарайтеся проявити терпіння, інакше ви надовго зіпсувати відносини зі своєю другою половинкою своєю ревністю і підозрілістю.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 31 серпня 2019: що чекає на кожен знак Зодіаку в останній день літа

Непросто розібратися у своїх почуттях. У цей період можуть виникнути відразу кілька симпатій, і ви довго не зможете зрозуміти свої переваги.

Телець

Притягуєте увагу протилежної статі, можете вразити екстравагантністю нарівні з гарним смаком. Період гармонізації ваших романтичних відносин і сімейних зв'язків. Не виключені службові романи і любовні авантюри. Ви отримаєте багато компліментів, можете розраховувати на корисні подарунки.

Розвиток взаємин зараз відбувається в більш практичному напрямку. Сприятливий період для заручин або одруження, для любовних пояснень і спільних справ з романтичним партнером.

Близнюки

Ви шукайте тих, з ким можна приємно провести час, або тих, хто може виявитися корисним. Категоричність і вимогливість відходять на другий план, а на перший — висуваються душевність, доброзичливість, такт, ввічливість. Вам в цей час дуже важливі людські відносини, шукайте розуміння самі і намагайтеся зрозуміти партнера.

В особистих стосунках стаєте м'якими і поступливими і терплячими. Выслушиваете, враховуєте думку другої половинки і прагнете розвивати відносини так, щоб коханій людині було комфортно.

Рак

Перша половина місяця більш сприятлива в любовних відносинах. Деякі самотні представники знаку зможуть знайти свою другу половинку і відчути себе щасливими і бажаними.

Сімейні пари, і ті, у кого є постійний партнер, повернуть романтику у стосунках. Для деяких Раків вересень виявиться переломним місяцем в особистому житті, особливо в другій половині місяця події в цій сфері будуть розвиватися стрімко, але не завжди так, як ви очікуєте.

Лев

Поки інші будуть мучитися сумнівами, ви впевнено просто підете і візьмете те, що вам треба або зверніть на себе увагу того, хто вам цікавий. Цей період ви можете з успіхом використовувати для гармонізації відносин з протилежною підлогою, для встановлення миру і злагоди в сім'ї або в парних стосунках.

Читайте такожЩасливчики та лузери місяця: астролог давши прогноз на вересень 2019

Гарний час для заручин, одруження, для вираження своїх почуттів і прихильностей, які схильні аналізувати. Зараз ви правильно оцінюєте партнера і його до вас ставлення.

Діва

Зростає кількість зустрічей. Ті, хто ще не знайшов другу половину, може сподіватися на доленосну зустріч. Ставайте кілька залежними від емоцій і прихильностей, тому приймаєте побажання коханої людини.

Будь розглядаєте ситуацію з різних точок зору, враховуючи при цьому інтереси партнера. Красиві слова, красиві вчинки і те, що називають хорошими манерами, дозволяють домагатися бажаного, особливо у сфері любовних взаємин.

Терези

Тим представникам знака, які ще не перебувають у відносинах, слід бути більш уважними до людей, з якими ви познайомитеся на початку місяця. Один з нових знайомих цілком може стати людиною, якого ви так довго чекали. Найголовніше для вас в цей час розгледіти під зовнішньою холодністю, якою людина є насправді.

Друга половина вересня принесе задоволення в любовних відносинах. Слід готуватися до того, що особисте життя ваша опиниться в цьому місяці дуже насиченим на різні події. В цей час зростає мистецтво управління партнером допомогою слова.

Скорпіон

У першій половині вересня люди вашого кола високо оцінять ваш талант і особисті якості. Ви можете справити бажане позитивне враження на людину, з якою ви хочете романтичних відносин. Щасливий випадок або ситуація допоможе вам домогтися особистого успіху.

У другій половині вересня вам може здатися, що ви перестали бути центром уваги протилежної статі. Особливо обережними слід бути з пропозиціями один від одного відпочити. У вересні цього не потрібно робити, інакше шансів відновити ці відносини у вас більше не буде.

Стрілець

У першій половині вересня характерна втрата відчуття реальності, яке проявляється зазвичай уявних бажаннях. Непостійність настрою і гонитва за задоволеннями можуть принести шкоду наявним особистим і сімейним відносинам.

Бажано планувати на другу половину вересня важливі розмови. Якщо вам щось не подобається або вас щось гнітить в тих відносинах, які є зараз, найкращий і доступний вихід із ситуації — сісти і спокійно поговорити удвох.

Козеріг

У першій половині вересня можна очікувати яскравих відносин, наповнених пристрастю. Ви будете проводити незабутні вечори з коханою людиною. Ближче до середини місяця бурхливі почуття трохи охолонуть, ви приділите більше уваги взаєморозуміння з партнером.

Слід бути обережними, в цей період, досить імовірно зав'язати сумнівні стосунки з людиною, яка буде шукати вигоду. Але не варто замикатися в собі, пора проявляти інтерес до тим, хто вже давно звернув увагу на вас.

Водолій

У першій половині місяця доведеться випробувати деякі труднощі в особистому житті. Задоволення у любовних взаєминах ви можете знайти у звичайних ситуаціях. Цілком можливо, що новими романтичними партнерами стануть старі знайомі, хороші друзі або партнери.

У другій половині вересня варто очікувати якихось приємних сюрпризів, можливо, це будуть подарунки або цікаві пропозиції від коханої людини. Кінець місяця буде дуже сприятливим у всіх відносинах, можливо, життя зміниться до невпізнання.

Риби

Для вас це період спогадів. Доведеться замислюватися про те, чи все гаразд у ваших любовних стосунках зараз. У цьому місяці велика ймовірність поринути у світ почуттів і пристрасті, завести новий роман.

Не варто відмовлятися від пропозицій, які спочатку здаватимуться дуже несподіваними і несвоєчасними. Навіть самі негативні моменти в цей час в підсумку обернеться вигодою для вас, а це призведе до благополучного розв'язання любовної ситуації.