За прогнозами Росса, 6-8 вересня триватиме напружена ситуація / mynet.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на тиждень 2-8 вересня.

У коментарі Главреду він розповів, з якими небезпеками доведеться зіткнутися, і як уникнути біди.

"2-5 вересня будуть найбільш складними днями місяця, коли у всіх справах і відносинах буде відчуватися напруга. Меркурій з'єднається з Марсом, що обіцяє небезпека конфліктів, спорів, ДТП та нещасних випадків", - сказав Росс.

Відео дня

Читайте такожЩасливчики - Леві і "лузери" - Близнюки: гороскоп на тиждень 2-8 вересня

Астролог також попередив, що в ці дні особливо уважно потрібно ставитися до дітей, не варто відпускати їх одних в школу.

"Потрібно проявити обережність, контролювати дітей, тому що можливі небезпечні і непередбачувані ситуації, що стосуються вибухових речовин і вогню. Марс – символ вогню – може разбушеваться в цей час, і діти будуть найбільш уразливі", - пояснив він.

За прогнозами Росса, 6-8 вересня триватиме напружена ситуація, що буде пов'язано з тау-квадрат Меркурія і Нептуна. У цей час може відбуватися перегляд цінностей на ґрунті великих розчарувань, конфліктів, подій, який змусять по-новому глянути на речі.

"Ймовірним буде жорстке протистояння у політиці, може продовжиться епопея церковних війн. І події можуть складатися не особливо сприятливо для ПЦУ. Ми, наприклад, можемо зіткнутися із затятим небажанням грецької, албанської та македонської церков визнавати ПЦУ", - зазначив експерт.