З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба дав прогноз для всіх знаків Зодіаку з 2 по 8 вересня 2019 року.

Він виділив чотири знаки Зодіаку, яким зірки, за його словами, обіцяють везіння, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів самими сприятливими будуть аж три дні, які йдуть поспіль: 5, 6 і 7 число. У ці три доби астролог рекомендує зайнятися вирішенням нагальних й особистих проблем, особливо у сфері роботи та фінансів. Настав час позбутися боргів і виправити минулі помилки.

Відео дня

Діва

Астролог вказує на наявність одразу чотирьох вкрай позитивних днів — 3, 4 вересня, а також у суботу з неділею. Зірки допоможуть представникам цього знаку стати більш успішними, піднімуть настрій і подарують Діві везіння. Варто зберігати максимально можливий рівень активності в справах і в роботі.

Читайте такожАстролог назвавши чотири знаки Зодіаку, яким пощастить у вересні

Козеріг

Ідеальні дні у Козерогів настають для духовних практик й пошуків себе. Це дуже сприятливий тиждень, особливо його початок. 3 і 4 число — найсприятливіші дні для роботи й домашніх справ. У будні можна вирушити по покупки, зайнятися пошуками кохання. Це прекрасний тиждень для роботи, пошуків нових джерел доходу, важливих зустрічей, укладання угод, підписання важливих паперів. З 2 по 8 число можна як займатися особистими справами, так і вирішувати проблеми, що стосуються всієї сім'ї.

Водолій

Найбільш сприятливі дні тижня для Водоліїв: 2, 5, 6 і 7 вересня. Тиждень буде насичений яскравими емоціями, любов'ю. У Водоліїв з'являться нові можливості, нова мотивація, бажання. У коханні тиждень відзначиться яскравими емоціями.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2019 для всіх знаків Зодіаку.