Ілюстрація REUTERS

Літо в цьому році буде продовжуватися і в вересні.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

"За моїми прогнозами, жодного істотного похолодання перший місяць осені не принесе. 30 серпня відбулося новолуння, а воно – сухе, тепле, без дощів. Тому і весь вересень складно буде назвати осіннім місяцем", - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожЩасливчики - Леві і "лузери" - Близнюки: гороскоп на тиждень 2-8 вересня

За словами астролога, тільки 28-29 вересня відбудеться невелике похолодання, і з цього моменту осінь почне бути схожою на осінь. Жовтень буде прохолодним місяцем.

"Сонце буде в жорсткому квадраті до Сатурну, що завжди обіцяє похолодання, тому літня погода точно закінчиться. У будь-якому випадку, перша половина жовтня буде прохолодною. А ось у другій половині жовтня Сатурн – символ холоду – зміниться аспектом до Юпітера, і з цього моменту настане "бабине літо", яке триватиме до кінця місяця", - заявив експерт.

"Після цього почнеться з'єднання Сатурна з Місяцем і Плутоном, які будуть в квадраті до Марса, що принесе різке похолодання в останніх числах жовтня і на початку листопада. Причому перепад температури буде настільки різким і значним, що може раптово осніжити у зв'язку з вторгненням арктичного холоду. Але до середини 20-х чисел жовтня нам про холод турбуватися не варто", - додав він.

Росс попередив, що перші снігопади нас чекають у листопаді.

"Загалом, українцям знову пощастило – опалювальний сезон можна буде починати пізніше", - резюмував астролог.