Зірки обіцяють успіх Овнам / фото rabstol.net

Сьогодні гороскоп хороший для того, щоб як слід зайнятися накопиченими справами. Зірки будуть щедро наповнювати вас енергією для того, щоб рішуче і швидко розгребти всі старі завали.

Разом з тим у вас може з'явитися тяга все спрощувати і навіть рубати з плеча, що загрожує поспішними і необдуманими рішеннями, начебто пропозиції розлучитися або жити разом, бажання викинути стару меблі, продати машину і т. д. Навіть попри всю можливу обґрунтованість цих рішень, краще відкласти їх реалізацію на потім, давши собі час все як слід зважити, пише "1001 гороскоп".

Овен

Сьогодні – день, коли Овен може сміливо втілювати в життя будь-які, навіть самі грандіозні плани! Зірки гороскопу дарують Овну успіх в амбітних починаннях. І в роботі, і в коханні, і в інших сферах життя якщо Овен завтра затіє глобальний проект, то не пошкодує: з часом його плани втіляться в життя, а результат буде вище очікувань. Ось чому Овну не варто розмінюватися на дрібниці і присвячувати цей день звичайним буденним турботам. Не бійтеся мріяти і насмілюватися – на вас чекають нові горизонти!

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали 3 знаки Зодіаку, які досягнуть неймовірного успіху у вересні

Телець

Тельцю належить зробити вибір на якомусь питанні. Можливо, це питання навіть не здасться йому важливим, проте зірки гороскопу попереджають: від того, яким буде рішення, залежить багато чого в його подальшій долі. Саме тому, роблячи завтрашній вибір, Тельцю не варто довіряти скороминущим емоціям, порад з боку і тим більше «орлу» чи «решці». Тільки підійшовши до питання вдумливо і відповідально, йому не доведеться шкодувати ні про що.

Близнюки

4 вересня Близнюки будуть налаштовані безкомпромісно: все або нічого. Вони будуть ясно бачити мету, прагнути до неї, і це знайде відбиток в їх вимогливості до себе і до оточуючих. Не дивно, якщо весь день Близнюки будуть відчувати незадоволеність, критикуючи і спонукаючи тих, хто знаходиться з ними поруч. З точки зору Близнят, вони просто хочуть, щоб справи йшли добре, а от з точки зору оточуючих, експлуатують і командують. Втім, завдяки такому підходу, Близнюки завтра дійсно можуть домогтися багато чого. Але тільки не у відносинах з людьми.

Рак

Сьогодні в гороскопі Раку буде переважати незалежність. Думка оточуючих буде хвилювати його найменше – Рак упевнений у своїй правоті і в усьому, що він робить. З одного боку, такий настрій здатний допомогти йому в бізнесі і в прийнятті рішень, проте він може бути причиною сварок. Втім, якщо хтось захоче співпрацювати з ним, досить не сперечатися, а навпаки – запитати у Раку ради. Рак завтра охоче зіграє роль мудрого наставника: поділиться досвідом, підтримає і допоможе!

Лев

Енергійності Лева оточуючі можуть тільки позаздрити: в його гороскопі переважають такі якості, як активність, працездатність і впевненість у собі. Не дивно, якщо з таким зарядом бадьорості і сил Лев кинеться, як на амбразуру, на найскладніші справи – на розгрібання старих завалів, нові проекти, розв'язання гострих питань. Зірки запевняють Лева в тому, що, за що б він не взявся, завтра все в його руках буде сперечатися. Головне – намагатися не надто дратувати оточуючих своєю залізобетонною упевненістю в собі.

Діва

Несподівані труднощі можуть застати Діву зненацька, проте хороша новина полягає в тому, що у неї буде чимало сил і енергії, щоб з цим боротися! Зірки гороскопу наділяють Діву такими якостями, як сила волі, комунікабельність і дар переконання, завдяки яким вона здатна будь-яку ситуацію повернути собі на користь. Адже за будь-якими обставинами найчастіше стоять конкретні люди, а з людьми (навіть самими незговірливими) Діва завтра зуміє домовитися.

Читайте такожЩасливчики - Леві і "лузери" - Близнюки: гороскоп на тиждень 2-8 вересня

Терези

Сьогодні справжньою музикою для Терезів буде мова сухих фактів і цифр, а от все, що важко обгрунтувати логічно, їм буде даватися з працею. Ось чому зірки гороскопу не радять Терезам завтра покладатися на таку ненадійну річ, як інтуїція. Зате точні розрахунки і аналіз фактів будуть даватися їм на подив легко. Присвятивши цей день точним наукам, планування і фінансів, Ваги не пошкодують. Завтра вони здатні на багато чого – наприклад, привести в порядок рахунки, розрахувати бюджет або придумати геніальний план того, як збагатитися!

Скорпіон

4 вересня впевненість Скорпіона в собі ризикує перерости у самовпевненість і пошкодити його справах. Як інакше пояснити той факт, що Скорпіон здатний відмовитися від допомоги оточуючих і ігнорувати поради, вважаючи, що сам знає, як краще? Зірки гороскопу попереджають, що навіть якщо Скорпіон завтра впевнений на всі сто відсотків, це не означає, що він насправді прав: його досвіду і вмінь може не вистачити для розв'язання якогось питання. Найбільша помилка – це думати, що не помилишся. Тільки пам'ятаючи про це, Скорпіон зможе завтра досягти успіху.

Стрілець

Сьогодні Стрілець ризикує випробувати занепад сил – йому буде нелегко взятися навіть за найпростішу роботу. Саме тому він із задоволенням відкладе в дальній ящик все, що тільки можна відкласти. Якщо ж справи зажадають від нього активного втручання, Стрілець здатний внести плутанину і хаос. Втім, виною всьому не стільки фізичний стан Стрільця, скільки його душевний настрій песимістичний. Зірки гороскопу обіцяють, що досить Стрільцеві завтра здригнутися і перестати хандрити, як день відкриє перед ним непогані можливості.

Козеріг

4 вересня гороскоп Козерога буде переповнений яскравими емоціями! День наділяє його живою уявою, завдяки чому Козеріг зможе проявити себе у творчості. Однак головне, що обіцяють йому зірки, – це спонтанність почуттів: завтра Козеріг може випробувати цілий вир пристрастей. Приводом здатне послужити все, що завгодно – посмішка, запрошення на побачення, власні фантазії або чийсь натяк. День Козерога буде розфарбований всіма кольорами веселки – і все завдяки переживанням, примушує його серце битися швидше.

Водолій

У Водолія буде шанс здобути перемогу в якомусь питанні. Це може бути і успішне завершення проекту, і перемога в любові, і можливість взяти верх у суперечці. Зірки гороскопу радять Водолію скористатися цим для того, щоб не тільки закріпитися на досягнутих рубежах, а й просунутися вперед, потіснивши конкурентів. Завтрашній день ідеально підходить для того, щоб ставити перед собою амбітні плани, домагатися бажаного і займатися кар'єрою.

Риби

Сьогодні зірки гороскопу надають Рибам хороші можливості, але щоб їх не втратити, їм доведеться дуже швидко діяти і думати! Швидше за все, ситуація вимагатиме від них діяти спритно і нестандартно, і Риби будуть володіти всім необхідним для цього набором якостей: комунікабельністю, швидкою реакцією і авантюрною жилкою. Все це допоможе Рибам завтра завойовувати симпатії оточуючих і обернути будь-яку подію собі на користь, перетворивши навіть «мінус» в полон «плюс».