З'явився астропрогноз на вересень / slovofraza.com

На думку астролога Павла Глоби, вересень обіцяє бути досить спокійним для більшості знаків Зодіаку.

Він дав прогноз на перший місяць осені для кожного знака Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів очікується дуже стабільний місяць. У вересні у них буде багато часу для самоаналізу, наполегливої праці і любовних пригод. З 23 вересня представникам цього Знаку необхідно сфокусуватися на особистих справах і забути на час про оточуючих, бо планети і зірки стануть трохи менш позитивними, але до цього моменту краще зберігати активність. Фінансова сфера та сфера роботи стануть основними в початку вересня. В амурних справах Овнам пощастить, тож краще частіше звертати увагу на прохання про допомогу з боку другої половинки. Планети можуть позбавити Овнів удачі, якщо ті стануть проявляти егоїзм.

Відео дня

Тілець

До 13 вересня Тільцям доведеться боротися з нестачею енергетики і поганим настроєм. Емоції будуть тільки заважати. Холодний розрахунок повинен стати сильною стороною людей цього знаку Зодіаку. Тільки спокійні і розважливі Тільці зможуть стати багатшими, успішнішими у фінансовій, діловій та любовній сферах. Зірки радять чіплятися за будь-яку можливість в першій половині місяця. З 14 вересня розпочнеться період великої удачі й енергетичного розквіту планет. Єдине, що може перешкодити Тільцям досягти успіху — це негативні програми, сумніви й страхи. Також корисно буде прислухатися до порад близьких людей, другої половинки та найкращих друзів.

Близнюки

До 13 числа включно енергетика планет буде дуже творчою та гармонійною. Це означає, що в першій половині місяця Близнюкам посміхнеться везіння. В кінці першого місяця осені бажано не давати волю почуттям і страхам. Не варто часто бути скромними: настав час подумати про себе і свою родину, про майбутнє і благополуччя близьких. Період ідеальний для покупок, придбання подарунків, розваг, зміни обстановки і подорожей. Це ідеальний місяць для фінансової активності, вкладення коштів, зміни роботи й підписання важливих паперів.

Рак

Ракам у вересні краще бути обережними і тримати себе в руках. Планети і зірки будуть плавно змінювати свою енергетику і настрій. Найсприятливіший період — з 13 по 24 число. В цей час на перший план повинні вийти такі сильні якості Раків, як цілеспрямованість і відповідальність. Багато людей можуть відчути, як втрачають контроль над ситуацією. Це повинно розігріти в них ще більший ентузіазм. Зірки говорять, що у вересні Ракам краще не діяти з егоїстичних міркувань. Вони радять бути щедрими і добрими, особливо в періоди слабкості планет — з 1 по 12 і з 25 по 30 число. На початку та в кінці місяця Ракам потрібно буде більше відпочивати і не ризикувати зайвий раз, спілкуючись з агресивними людьми або хапаючись за нездійсненні завдання. Плани можуть руйнуватися без всякої причини.

Лев

Час динаміки минув: тепер у Левів настає розмірений і спокійний етап в житті, тож вересень краще витратити на домашні справи, на близьких людей, відпочинок і розваги, кохання і романтику. Це прекрасний період для нових знайомств і початку стосунків, бо спокійні зірки і планети не дозволять емоціям затуманити розум і закохатися не в ту людину. Через спокій планет може періодично наступати час апатії і порожніх переживань. Краще відпочити як слід від складних справ. В ідеалі цим людям можна взяти відпустку, особливо в кінці вересня, коли планети стануть трохи негативними і непередбачуваними.

Читайте такожУ вересні 2019 пощастить п'яти знакам Зодіаку - прогноз астрологів

Діва

Дівам необхідно у вересні подивитися на все з іншого боку. Можливо, навіть минулі помилки і невдачі підуть на користь. Великий успіх у роботі та у коханні стане джерелом нових обов'язків і зобов'язань. У вересні краще не забувати про те, хто був поруч у скрутні моменти: настав час повернути боржок, відплативши людям добром. Перший місяць осені ідеально підходить для спілкування з приємними людьми і для нових знайомств. До 13 числа включно пошуки другої половинки будуть проходити на ура. Далі можуть з'явитися деякі труднощі через зниження самооцінки, втрату впевненості, поганий настрій.

Терези

У вересні їх можуть відвідати погані думки, страхи та невпевненість. До 13 числа ймовірність зустрічі з негативними думками дуже велика, але потім настане період спокою й удачі у всіх сферах життя. Особливо це стосується амурної сфери. Навіть незважаючи на це Терезам потрібно вміння йти на компроміси. Саме це і стане їхньою головною зброєю. В інших сферах Терезам варто хапатися за будь-яку можливість. Пора присвятити якомога більше часу праці, справам, обов'язкам по дому й на роботі. Можливі значні грошові надходження, підвищення, вдалі угоди. Зірки радять довіряти лише собі самим у вересні, тому що люди можуть стати черствими і злими.

Скорпіон

Вересень стане дуже продуктивним і спокійним місяцем для Скорпіонів. Зупинятися на досягнутому зараз просто не можна. Скорпіони можуть втілити свої мрії в реальність. Тож краще натиснути на педаль газу сильніше. Світ кохання для людей цього знаку зміниться в кращу сторону. Навіть якщо проблеми будуть підстерігати Скорпіонів на кожному кроці, не можна просто вийти з гри, усамітнюватися, хандрити. Сварки або розбіжності бувають у всіх пар, друзів, родичів і колег. Людину визначає багато в чому те, як вона може справлятися зі своєю імпульсивністю.

Стрілець

У Стрільців настає час, коли визначальну роль у становленні везіння відіграють думки і впевненість у собі. Не можна допускати появи таких думок, тому що це буде дуже хороший період для спільних справ, спілкування і початку нової глави у стосунках. Негатив зашкодить і тим, хто поки що перебуває у пошуках кохання. Фінансові операції, купівлі та роботу можна не припиняти, тому що цей період гарний для прийняття важливих рішень. Енергетика планет і зірок загострить творчі здібності та інтуїцію Стрільців, наділивши їх везінням. Варто пам'ятати і про відпочинок. Частину грошей бажано витратити на отримання нових емоцій або розваги. Це ідеальний час для фізичної та інтелектуальної активності.

Козеріг

У вересні представників цього знаку Зодіаку чекає зустріч з непростим вибором. Невпевненість і нервозність погіршать ситуацію, тому краще не перенапружуватися, не перевантажувати себе роботою. У вересні можна дізнатися щось важливе про себе, провести глибокий самоаналіз. Труднощі покажуть Козерогам їхні слабкі сторони, і після 18 числа, коли ситуація зміниться в кращу сторону, важливо зайнятися своїми уразливими місцями. Зараз всі негативні думки будуть зайвим вантажем, який тягне на дно і не дозволяє йти далі. У фінансових справах Козерогам краще спиратися на обережність, бути собою, довіряти своїм принципам і шостому почуттю.

Водолій

Водоліям варто навчитися розпізнавати знаки долі. Щастя у вересні буде приховано серед різних дрібниць, які помітити часом не так вже й просто. Представникам цього знаку рекомендується розвинути уважність. З 18 вересня розпочнеться період великої удачі, особливо в амурній сфері. Можна буде сміливо планувати спільні справи на майбутнє і призначати романтичні побачення на кінець місяця. Пошуки кохання теж увінчаються успіхом, якщо Водолії стануть досить відкритими і товариськими. Будь-які сумніви і скептицизм відіб'ються на результатах, тому потрібно повірити в себе.

Риби

Рибам зірки й планети радять творити добро у вересні, бути відкритими і готовими простягнути руку допомоги. З 14 числа для Риб настане час успіху, тому що енергетика планет і зірок буде більш гармонійною. У першій половині місяця доведеться проявити обережність. У другій половині вересня необхідно розслабитися і насолоджуватися всім, що відбувається навколо. Можна навчитися знаходити у всьому свої плюси, не звертаючи увагу на якісь негаразди. Це час легкості, веселощів, розваг і отримання яскравих емоцій, які будуть гріти душу всю осінь.

Раніше астрологи виділили кілька знаків Зодіаку, життя яких зміниться восени.