З'явився любовний гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку / фото pixabay.com

Жовтневе небо буде усипане рідкісними комбінаціями, які принесуть зміни в коханні та сімейних стосунках.

Щомісячний любовний гороскоп допоможе змінити особисте життя на краще, кажуть астрологи SlovoFraza.

Овен

Перші дві декади місяця — чудовий період для Овнів, яким потрібно владнати сімейні конфлікти. У них вийде переконати кого завгодно в чому завгодно. А ще в цьому місяці можна шукати кохання, відвідувати сайти знайомств, де, цілком можливо, самотні Овни знайдуть собі чимало шанувальників. А от у стосунках з постійним партнером імовірні складнощі. З 22 по 31 жовтня астрологи радять уникати сварок.

Відео дня

Тілець

Астрологи попереджають Тільців: в особистому житті насувається буря! Пристебніть ремені й міцніше частіше згадуйте чарівні слова, які зазвичай допомагають уникнути скандалів. В ідеалі Тільцям найкраще цього місяця піти з головою в самоаналіз.

Близнюки

Пари у сварці пристрасно возз'єднаються, а самотні Близнюки раптово впадуть в обійми колишнього партнера. Однак від нових знайомств і нав'язливих незнайомців варто триматися подалі: є ризик обману. У сімейних Близнюків з'явиться шанс поліпшити стосунки.

Рак

У жовтні Ракам потрібно берегти себе й стримувати негативні думки про несправджені надії. Час вести людей за собою, в тому числі й в романтичних стосунках, і помічницею виступить підвищена самооцінка. Навіть у найвідчайдушніших домосідів у жовтні з'явиться привід вибратися із зони комфорту.

Лев

У жовтні у Левів все буде ідеально з грошима, роботою й стосунками. Якщо у Лева немає кохання, астрологи радять зважитися на його пошуки та постаратися встигнути до 22 жовтня. Період з 1 по 22 число — вдалий момент для знайомств і початку стосунків.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким казково пощастить у жовтні 2019

Діва

Везіння обов'язково посміхнеться амбітним Дівам, які не бояться відповідальних рішень. Зусилля й активність принесуть щастя. З небезпек жовтня можна виділити помилкові передчуття або небезпечні ілюзії. Примари минулого й туманні уявлення про майбутнє можуть нашкодити. Набагато важливіше те, що створюється тут і зараз.

Терези

Жовтень стане найбільш вдалим місяцем для того, щоб привнести у стосунки щось нове. Нудьга й рутина можуть сильно нашкодити, особливо сімейним парам. Швидше виходьте з тіні й заявляйте про себе: ходіть на побачення, не пропускайте жодної можливості отримати яскраві враження.

Скорпіон

Скорпіони стануть всесильні у питаннях кохання. Особливо вдалими будуть Скорпіони в романтичних знайомствах і поліпшенні стосунків. Астрологи радять призначати побачення, влаштовувати свята для двох просто так, без приводу.

Стрілець

У жовтні Стрільці зможуть досягти бажаного у сфері кохання й стосунків. Підтримка прийде від близьких та коханих людей. Але пам'ятайте: негативні емоції зруйнують цю казку. Не варто спокушати долю. Невеликі подарунки, увага і турбота, проявлені від чистого серця, повернуть романтику і проженуть нудьгу.

Козеріг

На любовному фронті на Козерогів чекають неприємності, особливо в середині місяця. Уникнути їх нескладно, але потрібен аналіз власної поведінки та увага до коханої людини. Астрологи рекомендують згадати всі важливі події, щоб не наступити на ті ж граблі.

Водолій

Водоліям потрібно приготуватися до того, що доведеться відстоювати свої права і на роботі, й вдома. Астрологи радять шукати підтримку у тих, хто старший. Можна поговорити з бабусею чи мамою. Це заспокоїть і додасть сил. А ось приділяти підвищену увагу своїм передчуттям, особливо з 22 по 31 жовтня, не потрібно: планети можуть посилати багато суперечливих почуттів, тож не час йти у них на поводу.

Риби

В особистому житті на представників знаку Риб чекає щось грандіозне. Особливо це стосується Риб, які завели роман по листуванню або флірт у соцмережах. У сімейних Риб є можливість згадати про любовні ігри та іншу романтику.

Раніше з'явився детальний гороскоп на жовтень 2019 для всіх знаків Зодіаку. Астролог Павло Глоба розповів, кому не пощастить у цей період.