Сьогодні Овен повинен вирішити, від чого йому вже давно пора позбутися свого життя / sakha.ru

Сьогодні зірки гороскопу попереджають, що вам навряд чи вдасться сховатися від проблем. Хочете ви того чи ні, проблеми самі заявлять про себе і потребують негайного вирішення, причому до кінця: зірки в цей день схиляють до скрупульозності і уїдливість.

Все, що не зроблено або не доведене до кінця, буде дратувати і всіляко псувати настрій. Головне – не піддавайтеся спокусі з'ясувати стосунки з ким-небудь з оточуючих. У таких з'ясуваннях сьогодні є ризик зайти занадто далеко, пише "1001 гороскоп".

Овен

Сьогодні Овен повинен вирішити, від чого йому вже давно пора позбутися свого життя, щоб звільнити місце для нового. Можливо, його тягнуть назад изжившие себе ідеї, нездійсненні плани, вантаж нездійсненних зобов'язань, старі меблі або щось ще. Пора перестати чіплятися за те, що нежиттєздатною! Можливо, сьогодні Овну доведеться попрощатися з якою-небудь своєю ілюзією або мрією, однак лише для того, щоб відкрити перед собою справжні перспективи!

Відео дня

Читайте такожГороскоп на жовтень 2019: астролог розповів, кому пощастить більше за всіх у цьому місяці

Телець

Сьогодні Телець не схильний до компромісів. «Так» означає «так», «ні» – значить «ні», все інше від лукавого. Така безапеляційна спроба поділити світ на чорне і біле обов'язково зіткнеться з протидією оточуючих. День схиляє Тельця до підвищеної емоційності і схильності до правди, а тому будь-які його спроби з'ясувати стосунки закінчаться суперечкою. Щоб цього уникнути, Тельцю слід позбутися ілюзії, що він може комусь щось довести – сьогодні це точно не вийде.

Близнюки

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам не поспішати з прийняттям серйозних рішень – краще витратити час на те, аби зібрати доказову базу». Швидше за все, Близнюки чого не передбачили або не володіють всією інформацією. Щоб не наробити помилок, їм сьогодні треба зібрати воєдино всі шматочки пазла: поговорити з розумними людьми, знайти відповіді на питання, поритися в книгах, вивчити факти. Тільки після цього Близнюки можуть сміливо кидатися у бій!

Рак

Сьогодні Раку, дуже ймовірно, доведеться переглянути свою думку про якусь людину, подію або проблему. Він може зробити це, навіть не бажаючи: просто ситуація підкине йому нові факти, з якими доведеться рахуватися. Щоб це на весь день не вибило Раку з колії, зірки гороскопу радять йому сьогодні бути готовим до отримання несподіваної інформації і необхідності проявити гнучкість в якомусь питанні.

Лев

Сьогодні у спілкуванні з оточуючими Лев здатний вперто стояти на своєму! У поєднанні з підвищеною образливістю і емоційністю, до яких схиляє його цей день, не дивно, якщо Лев стане джерелом запеклих конфліктів. Зірки гороскопу радять Леву сьогодні тримати свій дорогоцінний «єдино правильне» думку при собі, а якщо все-таки висловив – бути готовим піти на компроміс і навіть вибачитися.

Читайте такожАстролог назвавши головну "суперсилу" Водоліїв

Діва

Сьогодні у Діви все має бути прекрасним: і душа, і думки, і робочий стіл! День схиляє її до того, щоб помічати навколо будь смітинки, тому Діва буде з усіх сил намагатися навести чистоту. Втім, не менше звичайного бруду (а може бути, навіть більше) її здатні вивести з себе недоліки оточуючих: їх неідеально чисті вчинки і слова. Навряд чи Діва сьогодні зможе втриматися від спокуси сказати кому-небудь про це прямо.

Терези

Сьогодні Терези здатні проникнути в суть речей, розбираючи питання до атомів і молекул! Це може привести їх до нових, в тому числі і несподіваним, висновків. Навіть самі прості повсякденні справи проникливі Ваги сьогодні мають шанс подивитися під новим кутом, відшукавши в них невидимі раніше нюанси. Ну а що стосується людей навколо, то їм не позаздриш, – сьогодні у них від Ваг просто не існує таємниць!

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон може виявитися втягнутий у справу або розгляд, так чи інакше пов'язане з грошима. Це може бути все що завгодно – від розмови з начальством про зарплату до банальної сварки з приводу занадто великих витрат. Зірки гороскопу радять Скорпіону не гарячкувати в таких розмовах і уникати непотрібних деталей. Зберігайте спокій і зосередьтеся на фактах – образи і взаємні претензії сьогодні можуть завести вас занадто далеко.

Стрілець

Сьогодні в голосі Стрільця будуть то і справа дзвеніти командирські нотки: він здатний гарячкувати, доводячи оточуючим свою правоту. День наділяє Стрільця стовідсотковою впевненістю в тому, що він робить, тому небажання оточуючих допомагати йому буде прирівняно до саботажу. Щоб день не пройшов до безглуздих суперечках, Стрільцю варто стримати свій запал і поменше тиснути на тих, хто з ним поруч. Зрештою, він не прес і не каток, так чому б просто не домовитися?

Козеріг

Сьогодні – хороший день для того, щоб внести ясність у відносини з ким-то – якщо, звичайно, така необхідність у Козерога є. Те, про що Козеріг не наважувався поговорити, питання, які він соромився задати, – все це сьогодні він може зробити без побоювання. День схиляє Козерога до того, щоб бути чесним, щирим і розуміючим співрозмовником. Це допоможе йому поговорити без претензій, щиро, навіть на самі делікатні теми.

Водолій

Сьогодні впевненість Водолія в якомусь питанні здатна дати збій. Те, в чому він був переконаний на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як він думав, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, Водолій і сам перегляне свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне. Іншими словами, сьогодні Водолію слід бути готовим до змін, навіть якщо це «всього лише» зміни в його голові.

Риби

Сьогодні Риби будуть схильні досконально розбиратися в будь-якому, навіть найменшому, питанні! Неясність у справах або в словах їх дратувати, змушуючи Риб вникати до тих пір, поки для них не залишиться білих плям. Це дозволить їм уникати помилок і неприємностей. Правда, оточуючим часом може здаватися, що Риби знущаються над ними, – таку масу уточнюючих питань вони здатні сьогодні поставити!