У жовтні повний місяць відбудеться 14 числа / фото pixabay.com

Астрологи назвали дату повного місяця в жовтні 2019 року, а також розповіли, що можна і не можна робити в цей не дуже благополучний день та що чекає на кожен знак Зодіаку.

Повний місяць у жовтні 2019: коли

Згідно з місячним календарем, повний місяць розпочнеться 14 жовтня о 00:11 за Києвом. Небесне світило зійде під знаком Овна, а це означає, що в цей час небажано починати нові справи, проводити які-небудь важливі події.

Читайте такожГороскоп на 2020 рік: з'явився прогноз астрологів для кожного знаку Зодіаку

Повня 14 жовтня: що не можна робити

За словами астрологів, повня - не найсприятливіший час для починань, вільний час слід присвятити відпочинку або поточним проектам і рутинній роботі.

Під забороною в цей день:

- сварки, з'ясування стосунків;

- важливі переговори;

- дорогі покупки;

- серйозні угоди;

- процедури з догляду за обличчям, волоссям і тілом;

- не можна давати й брати гроші в борг;

- старт нових проектів.

Повний місяць у жовтні 2019: поради астрологів, що можна робити

Астрологи стверджують, що день повного місяця – 14 жовтня – не сприяє починанням, але ніщо не буде заважати завершити давно розпочаті проекти. Найкраще провести цей день, розважаючись та відпочиваючи.

Повний місяць у жовтні буде особливим, адже його дата збігається з одним із найбільш шанованих християнських свят - Покровом Пресвятої Богородиці.

14 жовтня - вдалий день для весілля, сімейне життя молодих складеться дуже вдало. Парам, які просто зустрічаються, астрологи радять поцілуватися під повним Місяцем, це посилить ніжні почуття закоханих.

Існує прикмета, що почуте у день повного місяця виття собак обіцяє підтримку людей і добрі вісті.

Як повня 14 жовтня вплине на знаки Зодіаку

За словами астрологів, істотний вплив жовтневого повні відчують чотири знаки Зодіаку, серед яких Тільці, Близнюки, Діви та Водолії.

Так, Тільцям зірки в день повного місяця обіцяють зміни в особистому житті, і не обов'язково приємні. Тому цьому знаку Зодіаку слід бути максимально уважними при спілкуванні з коханим/ой. Самотнім представникам цього знаку краще не знайомитися в цей день.

Ось хто сповна відчує вплив повні, так це Близнюки: вони будуть позбавлені сил від самого ранку. Тому 14 жовтня не плануйте важливих справ і подорожей, постарайтеся розслабитися.

Гарне вплив повний місяць у жовтні чинитиме на Дів: вони будуть 14 жовтня на хвилі успіху, можуть вирішити давні суперечки й конфлікти. Представникам цього знаку Зодіаку пощастить як на роботі, так і на особистому фронті.

Не обійде стороною повний місяць і Водолія, їм загрожують сварки й конфлікти. Представникам цього знаку Зодіаку астрологи радять у цей день уникати спілкування з неприємними людьми.

Місячний календар на жовтень 2019

false

Відео: Гороскоп