Серед щасливчиків - три знаки Зодіаку / 10deals.in

Гороскоп на 2020 рік розповість, хто зі знаків Зодіаку зможе суттєво поправити матеріальне благополуччя у високосному році.

Астролог Павло Глоба склав астрологічний прогноз, в якому назвав трьох представників зодіакального кола, на яких у 2020 році чекає успіх і багатство, передає Styler.

Тільці

У Тільців нарешті настане сприятливий період. Труднощі, невирішені завдання - все залишиться в році, що минає. У 2020-му представники знаку відчують гармонію і спокій. І разом з цим настане час матеріального благополуччя. Астролог припускає, що Тільці зможуть отримати небачене багатство, про яке раніше не могли навіть і мріяти.

Відео дня

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку чекає казкове везіння у листопаді - прогноз астролога

Діви

2020-й рік для Дів пройде під знаком стабільності й процвітання. Діви зможуть сповна насолодитися щедрими результатами своєї наполегливої праці. Представники знаку нарешті зможуть відпочити від нескінченної гонитви за матеріальними благами. Тим не менш астролог рекомендує Дівам проаналізувати минулі помилки, адже існує ризик їх повторити.

Скорпіони

У наступному році на Скорпіонів чекають глобальні зміни, в тому числі й у фінансовій сфері. Щоб здійснилося бажане, Павло Глоба радить перестати оглядатися в минуле. Скорпіонам у 2020 році потрібно сміливо йти вперед - така рішучість принесе їм багатство, яке з'явиться абсолютно несподівано.

Раніше астролог Павло Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить на цьому тижні.