З'явився гороскоп на 18 жовтня / фото SlovoFraza

18 жовтня – сприятливий час для самоосвіти. У п'ятницю перед вами відкриються нові можливості, які не варто упускати.

Намагайтеся бути максимально активними й креативними, радить астролог Павло Глоба, гороскоп якого на 18 жовтня передає SlovoFraza.

Овен

Навіщо вам така кількість справ одночасно? Подумайте, заради чого ви зараз так себе перевантажуєте. Чи дійсно потрібно братися за всі завдання одразу, чи, може, все-таки частину із них можна відкласти в сторону?

Відео дня

Тілець

Переключитися з роботи на особисте життя буває не так вже й просто. Але вам зараз дуже потрібно це зробити. Відкиньте важливі справи й серйозні переговори. Набагато важливіше у цей період приділити увагу своїм почуттям.

Близнюки

Просто попросіть когось про допомогу, в цьому немає нічого соромно. Ви ж бачите, що самостійно розгребти нинішній обсяг завдань у вас не виходить. Не потрібно боятися видатися слабким, ви просто не робот і теж можете втомитися.

Рак

Перерви між роботою й домом варто заповнити чимось творчим. Підіть на цікаву прогулянку або запишіться на курси. Зараз ваш мозок вимагає нових знань, а душа просить про пригоди.

Лев

Ваша кохана людина може почати діяти не зовсім розумно. Не зліться і не намагайтеся лаятися, краще візьміть на себе роль порадника та друга. Так ви швидше стабілізуєте ситуацію.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку чекає казкове везіння у листопаді - прогноз астролога

Діва

Повністю контролювати нинішній стан справ не вийде. Можете навіть не намагатися. Ситуація зараз не під вашим контролем, тому просто відпустіть її. Нехай піде те, що не має з вами залишатися.

Терези

Нагадуйте собі, що щастя складається з дрібниць. Помічайте маленькі радості – ранкове сонце, приємний вітерець, смачна кава та цікава розмова. Чим частіше ви будете налаштовуватися на позитив, тим веселіше будете жити.

Скорпіон

Досить шукати собі виправдання. Ваше агресивна поведінка не є чиєюсь виною. Вона говорить лише про те, що ви не намагаєтеся тримати себе в руках. Час заспокоїтися, інакше скоро ви почнете втрачати репутацію і важливих людей.

Стрілець

Чому вам здається, що все зовсім не так, як повинно бути? Подумайте, чого саме вам не вистачає для комфорту і щастя? Запишіть на листочку десять пунктів, які потрібно виконати, щоб підняти настрій. І займіться ними.

Козеріг

Плани, плани, плани... На Вас чекає цікавий, але не найлегший період. Пам'ятайте, що все може псуватися не тільки від перепадів настрою, але й від втоми. Не намагайтеся зробити всі справи одночасно.

Водолій

Ви живете, немов у казці. Ваша свідомість нарешті може вільно літати, ніщо не тягне її  на дно. Це хороший період для будь-яких нових занять. Також варто приділити час домашньому вогнищу й близьким людям.

Риби

Пам'ятайте, що ваш настрій впливає на ваше спілкування з людьми. Не можна дозволяти собі огризатися і сваритися з кимось тільки тому, що ви встали не з тієї ноги. Випийте валер'янки, якщо інакше не можете зберігати стабільність.