Астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку / фото: milliyet.com.tr

З'явився гороскоп на тиждень, 21-27 жовтня 2019 року, для всіх знаків Зодіаку.

Леву астрологи радять остерігатися заздрощів з боку оточуючих, а Стрільцю – не знехтувати шансом, аби здійснити задумане, йдеться в астропрогнозі "Фактів".

ОВЕН. Найімовірніше, майбутній період стане для вас невеликим випробуванням на особистому фронті. Намагайтеся швидко перемикати свою увагу, не концентруючись довго на чомусь одному. Це дасть можливість уникнути всіляких непорозумінь.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ. Не варто забувати про те, що мовчання – золото, і притримувати свій язик навіть у разі, коли дуже хочеться висловитися. Питання, для вирішення яких ви доклали значних зусиль, будуть нарешті вирішені.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку чекає казкове везіння у листопаді - прогноз астролога

БЛИЗНЮКИ. Для вас украй важливо нині знаходити джерела позитивних емоцій. При цьому всі кошти будуть хороші. Не беріть близько до серця те, що не являє собою якусь глобальну проблему, спокійніше сприймайте все.

РАК. Іноді не зайвим буде звернутися по допомогу до колеги або попросити поради у керівництва. Найімовірніше, ви опинитеся саме в такій ситуації. Саме час призначати романтичні побачення, робити пропозицію руки і серця.

ЛЕВ. Бійтеся заздрості з боку оточуючих. Не розкривайте свої карти ні перед ким і обходьте стороною любителів плести інтриги. Більше сил і уваги приділяйте найближчим людям – вони зараз цього потребують як ніколи.

ДІВА. Вас складно буде застати вдома найближчим часом – жага діяльності не дасть сидіти ні хвилини. Хороший період настає для тих, хто хоче підвищити свій освітній і професійний рівень.

ТЕРЕЗИ. Варто перенести зустрічі з діловими партнерами на більш відповідний період. Будьте гранично обережні, підписуючи будь-які документи, особливо фінансового характеру. Більше уваги приділяйте побутовим дрібницям, які зараз виходять у вас на перший план.

СКОРПІОН. Можете починати справу, до якої йшли останні кілька тижнів. Є надія, що люди, яким ви довірили свої плани, стануть гідними партнерами. Не забувайте також про особисте життя.

Читайте такожТри знаки Зодіаку розбагатіють у 2020 році - прогноз астролога

СТРІЛЕЦЬ. Маєте всі шанси для того, щоб здійснити задумане. Гарний час для тих, хто шукає нове місце служби – отримаєте привабливу пропозицію, і можливо навіть, не одну. Будьте терпиміше до примх своїх близьких.

КОЗЕРІГ. Особливих приводів для тривог не передбачається, тому можете розслабитися і трохи відпочити. Гарний час для укладення угод купівлі-продажу, пошуку джерела додаткового заробітку.

ВОДОЛІЙ. Те, що викликало ваше занепокоєння й заважало спати ночами, нарешті владнається. Ви залишитеся задоволені результатом і будете сповнені новими планами на майбутнє. Намагайтеся тільки ставити перед собою реальні завдання.

РИБИ. Зайва дратівливість, бажання постійно висловлювати свою незгоду в розмові із оточуючими, звичайно ж, не сприятиме вашому авторитету. Це говорить про те, що подібна поведінка – не найкращий спосіб заявити про себе.