З'явився гороскоп на 22 жовтня / фото pixabay.com

День 22 жовтня надзвичайно гарний для вирішення складних питань. У вівторок у вас є всі шанси докопатися до самої суті та довести будь-яку справу до остаточної ясності.

Про це йдеться у гороскопі на 22 жовтня для всіх знаків Зодіаку, передає "1001goroskop".

Овен

Овну краще якомога рідше з'являтися на людях, особливо у великих компаніях. На жаль, з одного боку, в цей день вас буде тягнути на спілкування, з іншого ж – є великий ризик в розмовах непомітно втягнутися в неприємне з'ясування стосунків. Самолюбство ж Овна завтра буде загострене настільки, що все це може надовго залишити в душі важкий осад.

Відео дня

Тілець

Щоб цей день минув у Тільця позитивно, найкраще підготуватися до нього ще з вечора і, як мінімум, зробити вдома хороше прибирання. Ніщо не буде у вівторок дратувати Тільця сильніше, ніж бруд та сміття в його квартирі. Навіть банальні крихти на столі завтра можуть зіпсувати Тільцю настрій на весь день.

Близнюки

Близнюків можуть долати найрізноманітніші питання, які за значимістю і з практичної цінності порівнянні із сакральним питанням про сенс життя. Якщо Близнюки не хочуть провести цілий день в марних сумнівах і метаннях, їм краще на час переключити свій мозок на що-небудь простіше й практичніше.

Рак

Рак має всі шанси знайти відповідь на сакраментальне питання: «Куди йдуть гроші?». Шкода тільки, що однієї відповіді тут мало. Непогано було б ще знайти спосіб якось залатати цей витік, поки він не перетворив гаманець Рака на справжню чорну діру. Ось тільки не треба на цьому ґрунті з'ясовувати стосунки: шуму і нервів від цього буде набагато більше, ніж користі.

Лев

Лев 22 жовтня буде точно знати, що, кому і в якому порядку потрібно робити. Навколишні ж цього знати не будуть, тому Леву доведеться перестерігати, переконувати й доводити їм свою точку зору. Звідси й конфлікти. Так може, і не потрібно нікому нічого доводити? Без цього завтрашній день у Лева мине продуктивніше і спокійніше.

Діва

Найкраще, що може зробити 22 жовтня Діва, – це присвятити день собі! Знайдіть час, щоб сходити у фітнес-клуб, в косметичний салон або в солярій. Непогано було б прийняти ванну з ефірними оліями. А ось в чужі справи завтра Діві краще не впрягатися – нічим хорошим це не закінчиться.

Читайте такожГороскоп на листопад 2019 для всіх знаків Зодіаку: кого чекають невдачі, а на кого - казковий успіх

Терези

У вівторок центральне місце у планах Терезів буде займати пошук задоволень. І не тільки духовних. Ймовірно, що від самого ранку в голову Терезів буде закрадатися зрадницька думка про те, щоб з'їсти що-небудь смачненьке й аж ніяк не корисне.

Скорпіон

Протягом дня Скорпіон буде відчувати потяг розібратися з усіма назрілими питаннями та проблемами. Головне, щоб цей потяг випадково не перекинувся на з'ясування стосунків з ким-небудь. Набагато краще використовувати його на те, щоб упорядкувати справи, що нагромадилися.

Стрілець

У цей день головним ворогом Стрільця може стати його ж язик! Не треба говорити у вічі все, що ви думаєте. Навіть якщо у вас немає наміру нікого образити, завтра ви можете випадково зачепити чиюсь болісну струну. Говорити, що думаєш, – це, звичайно, добре. Але думати, що говориш, теж не заважає.

Козеріг

Самолюбство Козерога пройде рішучі випробування. День обіцяє бути наповнений великою кількістю гарячих суперечок. При цьому у самого Козерога загостриться надприродна здатність бачити образливий натяк навіть там, де його і в помині не було. Якщо ви не хочете провести весь день у конфліктах, всіма силами ухиляйтеся від спірних тем.  Та в жодному разі не піддавайтеся спокусі розставити всі крапки над «i» в якому-небудь важливому питанні.

Водолій

22 жовтня Водолію краще не приймати важливі, відповідальні рішення. Зірки гороскопу  будуть схиляти його до прийняття надміру радикальних заходів, а це далеко не завжди добре. Саме тому Водолію корисно зайвий раз усе обміркувати, перш ніж висловити свою думку й тим більш почати діяти. Втім, якщо якась ситуація давно назріла й вимагає рішучих заходів, це відмінний день для того, щоб взяти бика за роги!

Риби

Риби можуть з подивом виявити у собі схильність до пуританства. У цей день їхні погляди на правила пристойності можуть бути неабияк гіпертрофовані. Двозначні жарти й брутальні натяки (неважливо, на чию адресу вони спрямовані) будуть викликати у Риб роздратування і бажання дати негайну відсіч. Так і до сварки дійти недовго!