Перше місце астрологи віддали Терезам / фото rabstol.net

Кожен з нас гарний по-своєму, але астрологи вважають, що серед усіх знаків Зодіаку можна виділити найбільш привабливих.

Вони склали спеціальний рейтинг, передає SlovoFraza.

3 місце: Близнюки

Бронзова медаль йде Близнюкам — найяскравішим представникам стихії Повітря. Ці люди належать до найбільш товариських і веселих знаків Зодіаку. Вони здаються всім такими красивими, тому що всередині цих людей зосереджена потужна і світла енергетика, з ними легко і весело. Вони легко заводять знайомства і завойовують серця.

Відео дня

Читайте такожЖиття двох знаків Зодіаку круто зміниться до кінця жовтня - прогноз астролога

2 місце: Тілець

Тільці — типові представники стихії Землі. Вони заслужили друге місце рейтингу, бо у них є неймовірна впевненість у собі. Також вони володіють природним магнетизмом. Тільці можуть спокусити кого завгодно, але ці люди поєднуються з іншими знаками не завжди добре, тому їм обов'язково слід перевіряти любовну сумісність перед початком серйозних стосунків.

1 місце: Терези

Заслужене золото і звання найкрасивішого знаку Зодіаку належить Терезам. Вони можуть бути пересічними в плані стилю, але зірки і планети від самого народження наділяють їх неймовірною харизмою, сильною енергетикою, яка заряджає всіх навколо позитивом і добром. Терези — квінтесенція краси, добрі та чуйні люди, наповнені любов'ю до життя.

Раніше астролог Павло Глоба склав фінансовий прогноз на листопад 2019, в якому назвав два знаки Зодіаку, які зможуть солідно поповнити банківський рахунок вже до кінця осені.