Частку оптимізму внесе Сонце, яке більшу частину місяця проведе в жизнелюбивом сузір'ї Стрільця / ysia.ru

Чергові зміни, які чекають нас у цей час, обумовлені переходом могутнього Юпітера з знаку Стрільця в знак Козерога, де він буде почувати себе дуже некомфортно. Звідси – вкрай напружена обстановка в навколишньому світі: можливість збройних конфліктів, повстань і державних переворотів. Частку оптимізму внесе Сонце, яке більшу частину місяця проведе в жизнелюбивом сузір'ї Стрільця.

Про те, що ще чекає всі знаки Зодіаку, розповідає астропсихолог Валентина Виттрок, передає ТСН.

Овен

Читайте такожГороскоп на 29 листопада: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Вступати в наступний рік потрібно, завершивши всі розпочаті справи і намітивши нові, а інакше вас буде мучити почуття незадоволеності через те, що ви тягнете за собою в нове життя старі "хвости". Розставання з колись коханою людиною не варто вважати катастрофою – нове знайомство не за горами.

Телець

Калейдоскоп подій у професійній сфері, де злети будуть змінюватися падіннями, а потім знову відвойовувати свої висоти, урівноважиться спокоєм в особистому житті, яка буде схожа на тиху заводь. Зірки застерігають вас від брехні – як вільної, так і мимовільної, її вам не пробачать ні колеги, ні сім'я.

Близнюки

На пропозицію нової посади і навіть нового місця роботи не варто поспішно відповідати згодою: при найближчому розгляді вакансія може виявитися не такою вже і привабливою. Не варто з'ясовувати стосунки з коханою людиною – розмови на підвищених тонах чреваті довготривалим конфліктом.

Рак

Зустрічають, як відомо, по одягу, тому, вирішивши в наступному році відкрити нову сторінку в житті, подбайте про свій зовнішній вигляд: вам давно пора оновити гардероб, змінити зачіску і скористатися послугами візажиста. Самотні представники знаку можуть нарешті знайти свою другу половинку.

Лев

Не варто ставити під удар своє стабільне фінансове становище, вкладаючи гроші в ризиковані підприємства. Замість обіцяної прибутку ви, швидше за все, отримаєте одні збитки плюс супутню їм серйозну головний біль. В іншому вас чекає спокійне і розмірене час підготовки до тривалих свят.

Діва

Особливої уваги в цей час зажадають два будинки – батьківський і ваш власний. Займіться своєю улюбленою справою – наведенням у них порядку, що перед святами буде особливо актуальним, і турботою про близьких людей – перш за все літніх батьків і дітей, і добрі справи повернуться вам сторицею.

Терези

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає небезпека у 2020 році

Відповіді на будь-які питання в цей час дасть інтуїція – вона не помилиться ні у виборі мети, яку ви перед собою поставите, ні у визначенні стратегії, що сприяють її досягненню. Відрядження чи відпустку може принести знайомство з людиною, без якої ви не зможете уявити своє життя.

Скорпіон

Під кінець року варто зменшити обороти: енергії, якої ви будете мати, не вистачить на реалізацію всіх запланованих справ, тому потрібно визначитися з пріоритетами і займатися вирішенням питань першорядної важливості. Фінансових проблем не передбачається, але розумна частка економії не завадить.

Стрілець

Втілення у життя давньої мрії посприяє гарному – воістину чарівного – настрою, яке буде підкріплено зустріччю з колись коханим і досі не забутим людиною. Входити вдруге в одну і ту ж річку, вирішувати тільки вам, але приємні емоції від спілкування ви точно отримаєте.

Козеріг

З масою справ, що навалилися на вас в цей час, ви – з урахуванням вашої фірмової методичності – впораєтеся легко і швидко. Головне, щоб у прагненні виконати і перевиконати робочий план, ви не забували про своїх близьких напередодні тривалих свят вони як ніколи будуть потребувати вашої уваги.

Водолій

Як би оточуючі не переконували вас у тому, що справа, на яку ви націлилися, вам не по плечу, не вірте їм, а власним внутрішнім відчуттям: якщо ви відчуваєте, що впораєтеся, дійте, не роздумуючи.

Не чиніть опір бажанням коханої людини зробити вам сюрприз – прийміть його з задоволенням.

Риби

Не варто нервувати без вагомих на те причин, інакше через місяць остаточно изведетесь і до зимових канікул прийдете втомленими і виснаженими. Втім, у такому збігу обставин буде свій сенс – зірки обіцяють вам приголомшливий зимовий відпочинок, який дозволить розслабитися і відновити втрачені сили.