Гороскоп на 16 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку / фото: inform-progulka.by

У понеділок, 16 грудня, зірки гороскопу схиляють до того, щоб забути про шаблони і рамки, творчо підходячи до будь-якого питання. Завдяки цьому справи можуть даватися вам несподівано легко. Нехай тільки ця легкість вас не розслабляє – через день-другий від неї не залишиться й сліду, так що сьогодні витратьте час з користю, на найважливіше. У плані здоров'я день цікавий тим, що ви здатні легко підчепити будь-який вірус, однак якщо цей факт вас мобілізує, – також легко його і позбудетеся.

Рецепт сьогоднішнього дня простий: не піддавайтеся млявості й апатії, і тоді будь-яка хвороба буде вам байдужа, а будь-яке завдання – по плечу!, пише 1001goroskop.

Овен

Овен протягом дня може періодично витати у хмарах, проте ситуація буде повертати його з небес на землю. Якщо Овна вдасться втягнутися в активний режим, його день пройде дуже продуктивно. Якщо ж він так і не зможе, відкинувши мрійливість, зосередитися на справах – не уникнути помилок і збоїв.

Відео дня

Телець

Тельцю буде дуже важко зосередитися! Можливо, голова Тельця буде забита купою дрібних турбот, а може бути, приємними думками про майбутню відпустку, однак у результаті за сьогоднішній день Телець, найімовірніше, встигне зробити куди менше, ніж зазвичай. А ті справи, які все ж будуть зроблені, йому варто перевірити ще раз двічі.

Читайте такожЗагроза обманів і шахрайства: астролог попередив про жахливий період

Близнюки

Зірки гороскопу радять Близнюкам присвятити день переговорам, а також усьому, що з ними пов'язано. Якщо на тижні у них заплановано обговорення важливих питань, варто зробити це саме сьогодні – буде легше знайти компроміс. Якщо ж робота Близнюків не пов'язана з переговорами, сьогодні їм варто знайти час для залагодження найделікатніших питань з оточуючими. Повірте, в цьому плані день здатен творити справжні чудеса!

Рак

Раку не варто сподіватися тільки на себе – йому може знадобитися чиясь порада або допомога. Можливо, Рак буде занадто завалений справами, і йому доведеться передоручити частину справ комусь. сьогодні тільки спираючись на інших людей – на їхнє добре ставлення, професіоналізм, досвід, зв'язки – Рак зуміє уникнути помилок і виконати задумане.

Лев

Лев раптом відчує в собі лідерські задатки. І не без підстав – день дійсно схиляє його до того, щоб приймати рішення і брати на себе відповідальність за них. Якщо рішення Льва будуть продуманими і зваженими, у нього є шанс сьогодні показати відмінний результат. А заодно посоромити заздрісників і конкурентів.

Діва

Впродовж дня Діва несподівано може відчути, що вона щось випускає з уваги. Можливо, вона не в курсі якихось подій, які відбуваються навколо, або ж не володіє всією інформацією у справах, за які взялася. Так чи інакше, в цьому немає нічого страшного. Тому сьогодні Діві варто розслабитися і зосередитися на звичайних поточних питаннях.

Терези

сьогодні ситуація в цілому обіцяє складатися для Терезів чудово, причому без особливих зусиль з їхнього боку! Колесо Фортуни здатне піднести їх на самий верх, підносячи приємний сюрприз за сюрпризом. А ось до недоброзичливців Терезів удача, навпаки, загрожує обернутися спиною. І це теж, погодьтеся, приємно.

Скорпіон

Замість того, щоб зануритися в поточні справи, Скорпіону варто подивитися на ситуацію в цілому. Коли художник пише картину, він повинен відійти на пару кроків, щоб окинути її одним поглядом. Саме це зірки гороскопу радять сьогодні Скорпіону: можливо, в картині його життя не вистачає якихось важливих штрихів.

Читайте такожАстролог назвав три знаки Зодіаку, які дуже скоро розбагатіють

Стрілець

Стрілець зуміє переконати кого завгодно в чому завгодно – якщо він у цьому особисто зацікавлений. Його комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті! Так що для Стрільця це відмінний день, щоб заручитися підтримкою оточуючих або просунутися в кар'єрі. Якщо ж є необхідність вести переговори з партнерами – кращого парламентера, ніж Стрілець, годі й шукати!

Козеріг

Козеріг повинен гнути свою лінію і йти вперед, незважаючи на перешкоди! Можливо, на своєму шляху він зустріне чийсь опір або навіть відкриту протидію. Однак зірки гороскопу кажуть, що якщо Козеріг сьогодні не відступить, то рано чи пізно досягне своєї мети. Вірте в свій успіх, і все у вас вийде!

Водолій

сьогодні Водолію буде потрібен потужний стимул для того, щоб нормально виконувати заплановані справи. Без цього він здатен пролінуватися весь день. Стимулом же для Водолія може бути що завгодно: аврал чи обіцянка прибутку. На худий кінець, роль такого стимулу може зіграти страх викликати чийсь гнів: це швидко поверне Водолію бадьорий настрій і змусить мобілізуватися.

Риби

Рибам буде корисна хороша трудотерапія – навіть незважаючи на те, що самі вони можуть мати іншу думку з цього приводу. Їхня активність і енергія, на жаль, не на висоті, однак, взявшись за роботу, вони швидко це виправлять. Якщо ж Риби сьогодні змусять себе здригнутися і взятися за справи, то не пошкодують: день пройде насичено і цікаво.