З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Астрологи склали гороскоп на тиждень 16-22 грудня для всіх знаків Зодіаку.

Про це пишуть "Факти".

ОВЕН. Вдалий період настає для того, щоб вести переговори, укладати угоди, робити спроби для поліпшення свого фінансового становища. Одним словом, нудьгувати вам точно не доведеться. Приділіть увагу здоров'ю.

Відео дня

Читайте такожРозживуться грошима: астролог назвавши щасливчиків тижня

ТЕЛЕЦЬ. Цілком імовірно, що вам захочеться кардинальних змін, і це як раз той яскравий випадок, коли бажання збігаються з можливостями. Не намагайтеся ігнорувати прохання оточуючих, вам все одно доведеться надати їм посильну допомогу, витративши свої зусилля і час.

БЛИЗНЮКИ. Гарний час для поїздок, покупок, відвідування різних заходів. Сидіти склавши руки — це не ваш варіант. В найбільш важливих питаннях покладайтеся виключно на власну інтуїцію, пропускаючи мимо вух «цінні» поради.

РАК. Завдяки робочого настрою, активної життєвої позиції зумієте втілити в життя задумане. При цьому ваші витрати як матеріального, так і морального характеру виявляться мінімальними. На особистому терені настає період змін — не варто його боятися.

ЛЕВ. Завдання, які поставило перед вами керівництво, не такі вже складні, як може здатися на перший погляд. Ви легко впораєтеся зі своїми обов'язками і ще знайдете час для того, щоб виявитися корисним колегам і партнерам.

ДІВА. Справи, які були відкладені вами до нових віників, чомусь заявлять про себе саме в майбутній період часу. Це навряд чи втішить вас, але доведеться братися за них з усією рішучістю і напором, на що ви здатні.

Читайте такожАстролог розповів, чи станеться в Україні "новий Майдан"

ВАГИ. Фінансові операції бажано не планувати на найближчий час, оскільки ризики не отримати те, на що розраховуєте, надто високі. Краще зайнятися власним іміджем, поекспериментувати із зовнішнім виглядом — отримаєте від цього справжнє задоволення.

СКОРПІОН. Більше сил і уваги приділяйте власній персоні, не особливо турбуючись про те, що скажуть і подумають про вас інші. Хороший період настає для тих, хто рішуче хоче дати бій шкідливим звичкам і стати прихильником здорового способу життя.

СТРІЛЕЦЬ. Щоб домогтися бажаного, вам необхідно зосередитися на головному, не звертаючи особливої уваги на дрібниці, адже вони не грають ніякої ролі в тому, що стосується фінансового благополуччя. Будьте економніше, прибережіть грошики для великих справ у майбутньому.

КОЗЕРІГ. Велика ймовірність того, що вам вдасться нарешті помиритися з важливою для вас людиною, відносини з яким були зіпсовані, по суті, з-за дрібниці. Сміливо можете вирушати в поїздки, навіть проста прогулянка здатна підняти вам настрій.

ВОДОЛІЙ. Перш ніж наполягати на власній точці зору, переконайтеся, що ви дійсно маєте рацію на всі сто відсотків. Керівництво прихильно стосовно вас, а це значить, що можна попросити підвищення заробітної плати.

РИБИ. Втома, заважала вам зосередитися на важливих питаннях, випарується, ніби її й не було. Це дасть можливість зітхнути на повні груди і відчути прилив нових сил. Має всі шанси піднятися на більш високу сходинку кар'єрних сходів.